Csak szerintem fura hogy egy elsős kislány így jár iskolába? Ti mit szóltok hozzá?
Eleve fura, de nem is higiénikus, fel fogja seperni az utcát, a termet, a wc-t, felszívja a nedvességet...
Nyilván fura, szinte senki nem hord ilyen hosszú szoknyát, nem praktikus.
Oszt mi a tosz közöd van hozzá?!
Talán törvényt sértett vele?
Fejjel, v. fej nélkül, de én simán feljelentenélek, mit képzelsz te, hogy stikában készített képet kicsapod ide??????!
Hosszú rá,de kb ennyi. A nazarénusok hordanak hosszú ruhát,meg a hajban fekete kendőt,de picit,nem mint a muszlimok.
De simán tetszhet is neki a ruha mindentöl független.
Nekem az a fura,hogy egy elsős gyerek,2 hónappal az iskolakezdés után mit csinál az osztály elé kiállva egy ilyen könyvvel a kezében? Már ennyire tudnak olvasni,hogy egyesèvel kiállnak és anélkül hogy az ujjukkal követnék a sorokat simán felolvasnak?
Meg hogy az a felnőtt,aki ezt a képet kèszítette,hogy vette a bátorságot hozzá? Ő hogy érezné magát ha egyszer így viszont látná a saját fényképét a neten,mert pl csúnya a cipője vagy a ruhája...
Plusz azt gyanítom,hogy órán készült a kép,tehát valószínűleg egy tanár készítette olyan szándékkal,hogy felteszi a netre,hogy mások ezen csámcsogjanak...
Komolyan itt tartunk?? Ha a kedves pedagógsunak valami problémája van,azt nem a szülővel kellene megbeszèlni??
Ezek szerint külön meg kellen kérni az embereket,hogy mások gyerekeiről csak úgy ne tegyenek fel fényképeket a netre? Pláne nem ilyen bántó szándékkal? Elkeserítő...
Nazarenus lehet mert a volt osztalytarsam oltozott igy, aki az ! :)
23N
Csak annyi a gond, hogy túl hosszú rá. Olyan mintha az anyja térdig érő szoknyáját csente volna el, de még az is nagy rá.
Sokkal problémásabb az, aki feltette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!