Mit lehet tenni, ha az iskolában ellopják a gyerek életmentő gyógyszerét?
Sziasztok! Van 2 lányom, 10 és 9 évesek. Súlyosan allergiásak, a gyógyszereik egy kis táskában mindig a táskájukban kell legyen, sokszor kellett már. Életmentő gyógyszer számukra. Eddig is tűnt el sok dolog, csoki, chips, nasi, pár száz forint, de ma egyszerre tűnt el mindkettejük gyógyszere, a gyógyszer tárolására szolgáló rózsaszín kistáskával együtt. Szóltam már sokszor a suliban a lopások miatt, de semmi sem történt. De ez felháborító. Ráadásul nem is tudom pótolni, mert csak egy van itthon, ( üveg és injekció, szóval nem tudom szétosztani) így csak az egyikük táskájába kerülhet bele. De mi van, ha pont a másiknak kell? Vagy ha ez is eltűnik, akkor itthon lehet gond?! Felíratni csak holnap tudom, kiváltani csak másnap, mert a környéken nincs gyógyszertár, és ha holnap elmegyek kiváltani, nem érek vissza a gyerekekért a suliba ( déltől lesz doki holnap, ezért tartana sokáig). Holnap bemegyek a suliba, de mit csináljak? Mert ha csak szólok, kevés. Mit mondjak, hogyan tudnék rájuk hatni? Vagy tegyek feljelentést a rendőrségen?
Kérlek adjatok tanácsot! Helyesen akarok cselekedni. Köszönöm.
Az a mindenit! Olyan ez, mint valami rossz vicc.
De nézzük a jó oldalát, ez az eset remek alkalom volna egy kis iskolaszintű felvilágosításra: ez az a pillanat, amikor az iskolában minden osztállyal el kell beszélgetnie a tanároknak arról, hogy más cuccához ne nyúljanak, és semmilyen dolgot ne egyenek meg, ne vegyenek be, amiről nem tudják, micsoda…
Ez hihetetlen, még téged jelentenek fel?! Milyen világ ez? Annak a lánynak sem lehet túl sok esze, aki ellopta. De szíve sem.
Nagyon sajnálom! Annyi a jó oldala, hogy valószínűleg nem fordul elő hasonló eset a jövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!