Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit lehet tenni, ha az iskoláb...

Mit lehet tenni, ha az iskolában ellopják a gyerek életmentő gyógyszerét?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van 2 lányom, 10 és 9 évesek. Súlyosan allergiásak, a gyógyszereik egy kis táskában mindig a táskájukban kell legyen, sokszor kellett már. Életmentő gyógyszer számukra. Eddig is tűnt el sok dolog, csoki, chips, nasi, pár száz forint, de ma egyszerre tűnt el mindkettejük gyógyszere, a gyógyszer tárolására szolgáló rózsaszín kistáskával együtt. Szóltam már sokszor a suliban a lopások miatt, de semmi sem történt. De ez felháborító. Ráadásul nem is tudom pótolni, mert csak egy van itthon, ( üveg és injekció, szóval nem tudom szétosztani) így csak az egyikük táskájába kerülhet bele. De mi van, ha pont a másiknak kell? Vagy ha ez is eltűnik, akkor itthon lehet gond?! Felíratni csak holnap tudom, kiváltani csak másnap, mert a környéken nincs gyógyszertár, és ha holnap elmegyek kiváltani, nem érek vissza a gyerekekért a suliba ( déltől lesz doki holnap, ezért tartana sokáig). Holnap bemegyek a suliba, de mit csináljak? Mert ha csak szólok, kevés. Mit mondjak, hogyan tudnék rájuk hatni? Vagy tegyek feljelentést a rendőrségen?

Kérlek adjatok tanácsot! Helyesen akarok cselekedni. Köszönöm.

2016. okt. 24. 16:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért a szülő sem semmi... A drága csemetéje LOP, ráadásul olyat, amire nincs is szüksége, mert gyógyszer, nem a sajátja, van olyan hülye, hogy be is szedi, és még ő megy feljelentést tenni.
2016. okt. 26. 10:41
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Az a mindenit! Olyan ez, mint valami rossz vicc.

De nézzük a jó oldalát, ez az eset remek alkalom volna egy kis iskolaszintű felvilágosításra: ez az a pillanat, amikor az iskolában minden osztállyal el kell beszélgetnie a tanároknak arról, hogy más cuccához ne nyúljanak, és semmilyen dolgot ne egyenek meg, ne vegyenek be, amiről nem tudják, micsoda…

2016. okt. 26. 11:30
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kellett magamnál tartanom gyógyszert(volt hogy többet is), mindig nálam volt, a barátnőim tudták hogyha baj van azt kell beadni, meg volt egy az osztályfőnöknél, de ő nem volt mindig elérhető. Teljesen abszurd, hogy valaki kivegyen egy másik gyerek táskájából egy vényköteles gyógyszert. Nekem se voltak egy agytröszt osztálytársaim, de senkinek nem jutott eszébe elvenni és megenni. Kérlek írd meg, hogy mi lett a vége :)
2016. nov. 3. 21:56
 24/25 anonim ***** válasza:
84%

Ez hihetetlen, még téged jelentenek fel?! Milyen világ ez? Annak a lánynak sem lehet túl sok esze, aki ellopta. De szíve sem.

Nagyon sajnálom! Annyi a jó oldala, hogy valószínűleg nem fordul elő hasonló eset a jövőben.

2016. nov. 7. 23:08
 25/25 anonim ***** válasza:
Ugyan nem mai sztori, de ha lenne időd, akkor leírnád hogy mi lett a vége? Kíváncsi vagyok :)
2018. szept. 15. 14:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!