Mit csinálnátok, ha a tanítók nagyon sokat kiabálnának a gyermeketekkel?
Csak Őszerinte figyelemzavaros, a másik szerint semmi baja nincs. Szerintünk sem az, de inkább elviszem, vizsgálják ki.
A kiabálás az olyan, hogy amikor korábban mentem a gyerekért, az egész folyosó zengett a tanítónőtől. Megkérdeztem a fiamat, azt mondta, sokszor ez van. Az inkább üvöltés volt, mint kiabálás.
Szerintem is menj be a tanítónőkhöz, és beszéljétek meg, mi a gond, mit tudsz te tenni azért, hogy javuljon a helyzet, és mit tesznek ők. Érdemes egyúttal a többi szülővel is beszélni, lehetőleg többel, hogy nekik milyen tapasztalataik vannak, esetleg olyanokat is, akiknek a gyerekét korábban tanították ugyanezek. Végső esetben nevelési tanácsadóhoz is fordulhatsz, ha nem érzel együttműködési készséget a tanítónők részéről, menj tovább az igazgatóhoz.
Egyébként az idegbajos kiabálás semmiképp se jó módszer.
10-es, már hogyne bántana a kiabálás, neked hogy esne ha a férjed/anyád/főnököd állandóan ordibálna veled? Tök zen maradnál, meg se érintene, csak mert nincsenek rajtad külsérelmi nyomok? Nemcsak furkosbottal lehet bántani.
Megértem, hogyha elszakad a cérna, nekem is el szokott, pedig nekem nem 23 gyerekem van otthon. De nem mindegy az arány, meg hogy jogos-e meg hogy miket kiabál meg milyen körülmények között. Meg hogy kipécéz magának egy gyereket és azt bsztatja folyamatosan vagy csak simán megpróbálja túlkiabálni az osztályt. Szóval az ördög a részletekben rejlik.
"És miért kiabáltak a tanítónők a folyosón, akkor azt is tudod."
Valszeg azért, mert alkalmatlanok a pályára. Inkább mentek volna kapálni.
Kérdező, vidd el onnan a gyereket, ez nem normális dolog. Régen rossz, ha arra kell nevelni, hogy az üvöltözés természetes dolog, nem kell tőle megijedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!