Akiknek a nyári születésű,6 éves gyermeke most kezdte az általános iskolát. Megbántátok, hogy nem tartottátok egy évet még oviba?
Köszi a választ ment a zöld kéz 😊.
Az osztálytársai egykorúak vagy inkabb 7-7,5 évesek?
a kevésbé nyitott, kicsit mimózább lelkű gyerekeket, ha iskolaérett is, tanácsos visszatartani szerintem. mert egy életre megalapozhatja azt, hogy elnyomja a közösség.
szóval ha vagány, barátkozós kiscsaj/kissrác(és nem csak a szülő látja annak..), akkor szerintem mehet.
7! Tévedsz, én nem pontoztam! Egyébként nem 1 negatívtól pontozodsz le!
Áruld már el, hol kezdted 5 évesen az iskolát, mikor korkedvezménnyel is 5,5 éves a határ. Még mindig a MOST első osztályt kezdett szülők tapasztalatát várom, nem a te x évesedet, mert Magyarországon tuti nem kezdhetted 5 évesen a sulit, akármennyire is penge voltál!
Én is 6 évesen kezdtem, de nem ez volt a kérdés!
A lanyom nyár végi 6 éves.
Nafx harcok aran tudtam az oviba visszatartani, az óvónő kuldte volna.
4 volt ovistárs szuleivel beszeltem, ebből 1 nem banta meg, a kislany elvezi, de o marciusi születésű, tehat mar 6,5eves, meg olyan a suli, hogy ebed utan lefekhet pihenni aki akar, szuper szerintem.
A 3 masik szülő nagyon megbanta, nem bírják az iramot,,sirnak, faradtak, tok nagyok wz osztálytarsak, nincs sikerelményük sajnos.. egyikuknel mar magatartas problémák vannak...:-(
Mind a 4 gyerek 4 különböző suliba ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!