33 hetesen mennyi kg-nál tartottatok? Mennyi lett a vége?
Kb 12-13 kgnál. Most 37 hetesen +14 kg.
A lényeg hogy a baba jól fejlődjön,az átlag hízás a terhesség egésze alatt 10-15 kg. Ettől kevesebbet szednek fel, akik túlsüllyal kezdték a terhességet, vagy szigorú diétára vannak fogva, vagy sokat fogytak a terhességi hányàsok miatt pl.
Többet az hízik aki nagyon sovány aljatról indult (ismerős negxvenvalahány kg-al 21 kg-t) vagy tényleg túl sokat eszik, stb.
Kb 8-at es 11 lett a vege.
Vekony vagyok alapbol es ebbol sem maradt semmi, sot en sajnos nagyon sokat fogytam a szules utani evben, majd 10 kilot, olyan szornyen se elotte, se azota nem neztem ki.
A masik terhessegemnel tobb, mint 20 kilot szedtem fel, de az is lement mind 3 honappal a szules utan, de akkor szerencsere mar nem mentem a normal sulyom ala sokkal, csak 2-3 kiloval.
A kezdő súlyod sem mindegy, de szerintem a +6 kiló nem sok! Eddig egész jó, ügyes vagy!
Én ilyenkor tartottam 5 kilónál és 7 lett a vége (55 kilóról indultam)
Bocsi hogy irok,en meg csak 27 hetes vagyok.
De en mar 10nel jarok! :(
Igaz hogy 170cm es 47kgrol indultam, de soknak tartom. Bar mindenki azt mondja ennyi kellene mindig lennem,es nem is latszik sehol aemmi. A pocakom hatalmas,pedig elso baba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!