Szülők. Mit szólnátok, ha a gyereketek tanítónője ilyen képet tenne ki közösségi oldalára?
2016. aug. 10. 15:59
31/40 anonim válasza:
nekem sem tetszene.a 24-es válaszolóval értek egyet.
33/40 anonim válasza:
Ez a baj a közösségi oldalakkal, meg azzal, hogy valamiért úgy érzik, mindent meg kell osztaniuk. Nekem tetszik a kép, jópofa. Otthon a saját emlékeim között. De nem tenném ki magam pedagógusként annak, hogy szülők ezen csámcsogjanak. Akkor magánügy, ha nem nyilvános.
34/40 anonim válasza:
Nekem nem tetszene. A bikinis képek amúgy is ízléstelenek, erotikus képbeállítás nélkül is. Nemcsak egy tanítónőtől, de egy magánembertől is elfogadhatatlan.
35/40 anonim válasza:
34-es
"egy magánembertől is elfogadhatatlan."
Azért nem a középkorban élünk.
Az 1900-as évek elején azért haltak meg nők,hogy mi büszkén felvehessünk akár bikinit is a strandra.Ugyan miért lenne elfogadhatatlan viselet?
Remélem,hogy a férfiakat is elfogadhatatlannak gondolod fürdőgatyában...
36/40 anonim válasza:
Nem a bikini VISELÉSE, hanem a bikinis képek netre való fölpakolászása ellen írtam.
37/40 anonim válasza:
Semmit nem szólnék, nyilván nem foglalja le az egész életét a tanítás, emberből van.
Egyébként én sem értem, hogy miért lesz ismerős egy tanárból? Semmi közöm ahhoz, hogy a szabadidejében mit csinál. Ha nem lennél az ismerőse fb-on, nem is láttad volna ezt a borzalmas képet és a tanítónő számodra ugyanaz lenne, mint volt!
38/40 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van a fürdőruhás kép facebookra, de ez a fajta kép szerintem is nagyon tinis, abból is inkább a 15-16 évesekre jellemző, és szerintem elég nevetséges.
39/40 anonim válasza:
Hát ha nincs rajta a feje=nem lehet beazonosítani, nem sokat tudnék szólni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!