Szülők. Mit szólnátok, ha a gyereketek tanítónője ilyen képet tenne ki közösségi oldalára?
Hát, meglepődnék, mert az egyik túlsúlyos, a másik meg ötvenes... :D De ezzel a képpel semmi gond nincsen, szeptemberben megemlíteném a tanítónéninek, hogy látom, neki is legalább olyan jól telt a nyara, mint nekem. ;)
Ne legyünk már ennyire angolkisasszonyok...
Mi is itt a probléma? Meztelenül van? Nem. Csinál bármilyen botrányos dolgot? Nem.
Nem is értem, mi ezzel a gond, komolyan.
Az addig oké, hogy levetkőzik, persze menjen strandra, azt csinál szabadidejében amit akar.
De ezeknek a képeknek mi értelme? Komolyan mint egy 15 éves csitri. Így akar magának hapsit fogni? Vagy azt akarja hogy irigykedjenek rá?
Sose értettem ezeket a képeket. Szerintem egy normális ember alapból nem posztol ilyeneket. Akkor egy tanár? Neki kellene példát mutatnia. Sőt akárki vissza is élhet vele. Ha valamelyik kollega látja, ő vajon mit gondolhat róla?
Azt gondolnám, hogy egy éretlen tini szintjén van és erősen kételkednék benne, hogy tanárnak való.
Érett felnőtt nem tesz fel ilyet magáról.
Mert ez nem a táj, nem a nyár, nem az életérzés, hanem "nézzétek a csöcsöm, hasam, combom, vénuszdombom...".
Nem is látszik még az arca sem, mi ezzel a gond? A mi tanítónénink is tett fel fürdőruhás képet a FB-ra, hát most mit mondjak erre.
Az jobban zavart, hogy olyan kommenteket is feltett, miszerint siralmas, hogy a mai szülők nem tanulnak otthon a gyerekeikkel, meg ilyenek. Ezt én szóvá tettem neki, letörölte, de utólag már bánom, hogy nem az igazgatónőnek szóltam. Mellesleg az igazgatónő nem jelölt vissza.
off.
Kedves 19-es.
"siralmas, hogy a mai szülők nem tanulnak otthon a gyerekeikkel"-ezzel mi a probléma?
Sajnos sok szülő van,aki tényleg elhanyagolja a gyerekét,pedig igényelné azt,hogy foglalkozzanak vele.Ilyen nagy létszámú csoportokban a tanárnő se tud mindenkivel egyenként foglalkozni.Szerintem nincs azzal semmi gond,hogy ezt szóvá tette.
Nyilván akinek nem inge az nem veszi magára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!