Elsős gyereked megkapta már a diákigazolványt? Mennyi idő alatt készült el?
Figyelt kérdés
Előre megkértül a NEK azonosítót, egy hónapja már leadtuk az iskolában, de még semmi. MOst meg már mindenki szabadságon, gondolom, a kormányhivatali ügyintézők is. Nem fogok tudni diákbérletet venni, ha nem készül el szeptemberre.2016. júl. 6. 07:36
11/17 A kérdező kommentje:
Köszi, minden válasz hasznos. Nem tudtam róla, hogy adnak egy igazolást a suliban, amíg az igazolvány el nem készül.
2016. júl. 7. 13:33
12/17 anonim válasza:
Mi május elején igényeltük meg a NEK azonosítót az okmányirodában és akkor le is adtuk a lapot a suliban....már megjött úgy egy hónapja a diákigazolvány!
13/17 anonim válasza:
Igen, megkapta. Május közepén volt az első szülői, oda kellett vinni a NEK adatlapot, kb. 3 hét után ki is küdlték.
14/17 anonim válasza:
Nálunk a május elejei első szülőin mondták, hogy május 30-ig adjuk le a papírt, amit az okmányirodában kapunk, miután leadtuk az igénylést. Kb június közepén postázták ki. Egy apró megjegyzés még: magam is nagyon csodálkoztam, de miután megkaptuk az értesítést, hogy melyik osztályba került a fiam, azóta (április óta) tanulói jogviszonyban áll. :)
15/17 anonim válasza:
Húgom most megy, és nekik úgy volt, hogy be kellett adni a papírokat, és majd mindenki egyszerre kapja meg az igazolványt, azt hiszem, mikor iskolába mennek.
16/17 anonim válasza:
Augusztus utolsó munkanapján bementem, és kértem ideiglenes diákigazolványt a titkárságnál, és azzal vásároltunk bérletet.
Persze nekünk is az igazi december közepén jött meg.
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is. Még mindig nem kaptuk meg... Gondolom, településtől is függ, hogy az adott okmányiroda vagy kormányhivatal épp mennyire leterhelt.
2016. júl. 18. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!