Szülők, mit szólnátok ha 8. -os gyereketek 2-es lenne matekból félévkor?
Soha nem ment a matek, nem tartozik az erősségeim közé. Most az átlagom matekból 2,6 és lehet a tanár nem fogja megadni a jobb jegyet. Írunk még egy dogát a héten de nagyon beteg vagyok és egész hétre kiírt az orvos illetve felvételis feladat nem tudom hogy megíratja-e felvételi után. A többi tantárgyból 4-es vagyok, max.2 db hármasom lesz.
A 7. év végi borzalom lett (3 db 2-es, 5 db 3-as) szóval ahhoz képest jobb.
Szülők, mit szólnátok?
8.-ban én is kettes voltam matekból. Hülye voltam/vagyok hozzá, nem értem.
Most a 2. diplomámat csinálom. Szóval semmi gáz. :)
Csak csatlakozni tudok az előzőhöz. Én is kettes voltam matekból mindig (hiába tanultam, gyakoroltam) és még élek, van családom, dipl. férjem, én is lediplomáztam és most is tanulok éppen a munka és a gyerekek mellett. Lehet teljes és boldog életet élni így is...
Próbáld meg feltornázni a jegyed majd hármasra, hogy ne rontsa nagyon az átlagod. Sajnos most már az egyetemi felvételnél nagyon számít a vitt pontszám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!