Ha az iskolába egy nagyobb összeget kérnek hónap végén akkor ti befizetitek vagy csak fizetés után?
Mosdó-pénz? Az meg mi?
Ilyen "ha jól tudom"-ra nem küldök. Egyébként attól függ, mire.
De nálunk nem kérnek, van osztálypénz és ennyi.
A 3 és a 2 ezer ft nálunk nem "nagyobb összeg". Bármikor gond nélkül ki tudjuk fizetni.
Igaz, még bölcsis a fiunk, de ez a későbbiekben is így lesz.
De sajnos sokan szegények, akiknek igenis minden forintot meg kell fogni hó végén, így ezzt a tanárnak is Figyelembe kellene vennie.
És a "rendkívüli" befizetéseket nem "holnapra" kérni...
Mosdópénz?! Anyukád keresse ki a jogszabályt, hogy mit köteles biztosítani az iskola, vmelyik héten volt hasonló kérdés (óvodai szőnyeggel kapcsolatban) és bizony egyik válaszoló kikereste, h mit köteles biztosítani az intézmény és még ez is közte volt.
Én biztos nem adnék mosdópénzt, mire havonta több ezer? Száz forintért már jó szappant lehet kapni és egy tekercs WCpapír is kijöhet 30-40 Ft-ból... Mi 4-en lakunk de nem költünk 2-3 ezret wcpapírra meg szappanra havonta, pedig 7/24 itthon vagyok 2 gyerekkel, nem csak napi 5/8-at mint a gyerek a suliban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!