Az évnyitón a szülőnek és ott kell lennie?
Figyelt kérdés
2015. aug. 31. 09:03
2/8 anonim válasza:
attól függ hány éves-hányadikas a gyerkőc, most kezd-e új iskolát stb...
3/8 anonim válasza:
A gyerek korától is függ, illetve attól, hogy ő igényli-e, hogy ott legyél. Én alsó tagozatban végig ott voltam minden évnyitón, utána már mondta a fiam, hogy nem kell, hogy menjek. Aztán amikor gimibe ment, az első évben megint elkísértem, hisz új suli volt.
4/8 anonim válasza:
Szerintem igen. Nálunk évnyitó után még szülői megbeszélés is lesz, szóval muszáj ott lenni.
5/8 anonim válasza:
Nálunk nincs is évnyitó, csak 1, 5. és 8. osztályban. A többieknek még ünneplő ruha sem kell.
6/8 anonim válasza:
Attól függ, hányadikba megy. Elsőnél, új sulinál biztos, hogy ott kell lenni.
7/8 anonim válasza:
Én alsóban ott voltam mindig ,most már munkám miatt nem tudok ott lenni.
8/8 anonim válasza:
Hányadikos? Elsőben minenképp, utána szerintem csak ha a gyerek igényli. Szerintem általános felsőben már max 1-2 túlbuzgó anyuka volt ott, gimiben senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!