Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Melyik katolikus gimik a...

Brigitta+Kinga kérdése:

Melyik katolikus gimik a legjobbak? Miért?

Figyelt kérdés

2015. júl. 1. 11:34
1 2
 11/14 kecskefészek15 ***** válasza:
Tudom, hogy a Szent Imrés hívők kinyírnának ezért, de szerintem a Szent Margit az jobb.
2015. aug. 26. 08:26
 12/14 anonim válasza:
Kedves 8-as kommentelő. én önszántamból mentem katolikus iskolába! Nem egy 1000-fől Gimnázium, és talán így több odafigyelés jut egy diákra.
2015. okt. 16. 16:16
 13/14 anonim válasza:

8as vagyok

nem mentem katolikus iskolába, szerintem egyháznak nem kell semmi köze legyen az iskolákhoz (aki akar az legyen vallásos, de ne azzal menjen el a nap, hogy imádkozunk és társai) több ismerősöm járt egyházi iskolába. az egyik hobbiként elektronikával foglalkozik és most fedezték fel nemrégen... az egyházi suliból kirakták, mert drogozva járt suliba (tudom róla, hogy alkoholt nem iszik), miközben az osztálytársai tényleg részegesen, betépve jártak be

másrészt: hozzánk 700diák jár max, a tanáraim 90%val jó a kapcsolatom, bármikor odamehetek hozzájuk beszélgetni, nem egy engedi, hogy órán kívül tegezzem (és 40feletti mind), ezenkívül a suli országos szinten a legtöbb listában (továbbtanulási arány, érettségi eredmény stb) bőven az első 10ben van.

ha valaki önszántából megy oda akkor tegye, biztos jó oka van rá, de szerintem, akiket a szülői rakják be valószínűleg csak elzüllenek

2015. okt. 20. 11:37
 14/14 Bogi11 válasza:
8-as , megkérdezhetem, hogy melyik iskolába jársz?
2015. okt. 20. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!