Mi a véleményetek a XVI. kerületi Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskoláról?
igaz.aki ide viszi a gyerekét,az megérdemli,hogy fizesse utána a kórházi költséget,a pszichiátert az állandó megalázások miatt,és valaki nem bírja,és öngyilkos is lesz.
mindez a sok szenvedésért,amit itt kap szülő és gyerek egyaránt.
Tényleg ennyire szörnyű lenne a helyzet? :o Én nem pesti vagyok, szóval még sose hallottam erről az iskoláról, se másikról Persten, természetesen.
Mert ha igen, akkor mondjuk szerintem nyugodtan el lehetne mondani egy zsarunak, hogy a gyerekeket terrorizálják, ill. verik abban a suliban. Hidd el, azért tennének érte, a rossz tanárok meg szívnának. Mint tudjuk, a mai világban nem elfogadott, hogy a gyerekkel így bánnak.
És a régi időkben maximum okkal adtak a gyereknek egy-egy fülest, vagy barackot és nem puszta terrorból bántak el vele. A kettő totálisan más.
A szülőt is leüvöltik,szinte már megfenyítik.Betegesen ügyelnek arra,hogy a legjobb iskolának tűnjenek,pszichopaták,de ezt sokan nem veszik észre.Pedig itt az elsősök egymást a nyakuknál fogva kötözik a kerítéshez,harmadikban már úgy káromkodnak,mint máshol a gimnáziumban,a hittantanár 200 guggolást csináltat a másodikosokkal,azzal is,akinek térdproblémái vannak,a tanárt
nem érdekli,ha a gyerekek csúfolják és verik egymást.És mégvalami:AZ IGAZGATÓ MEGENGEDI A FELSŐSÖKNEK,HOGY ÜSSÉK AZ ALSÓSOKAT!
( Megint én vagyok az, a hatos. )
Tényleg elég beteges az, amit leírtál. Főleg, hogyha ezek szerint tényleg nem sokan tudják, mi is zajlik a suli falai közt. De meg szabadna kérdezzem, hogy amúgy mért tetted fel ezzel a sulival kapcsolatban a kérdésedet? (Azaz mért kérdezed, hogy mit gondolunk róla.) Esetleg neked is van valamilyen formán közöd ehhez a sulihoz? Igaz, a negyedik hozzászólóhoz intézett válaszodból azt szűrtem le, hogy a gyereked járt ide. Azaz... na, idézem : ,, Járasd csak ide a kölyködet,kívánom,hogy te is azt éld át,amit én! " Vagy te magad jártál ebbe a suliba? (Bocs, ha hülyeséget magyaráznék bele a dologba.)
Arra,hogy ki vagyok,inkább nem válaszolnék.
Sajnos igen,nagyon kevesek tudják.De akik tudják,nem mernek róla beszélni,mert vagy nem lehet nekik róla (elhallgattatják őket) vagy már nem beszámíthatóak,mert úgy tönkrevágták őket itt.
Ha tudnád,hogy én és mások is itt mennyi borzalmon és megalázáson mentek keresztül.6,7 évesen!Te már öngyilkos lettél volna,hiszen egy puhány,szerencsétlen ember vagy.Kívánom neked,hogy te is azt éld át,amit én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!