Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mi a véleményetek egy katoliku...

Mi a véleményetek egy katolikus óvodáról?

Figyelt kérdés
2015. márc. 26. 14:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szerintem jó dolog, ha a közelben van rá lehetőség. A szellemiség mindenképpen tetszetős.

Viszont ugyanúgy vannak "idióta" szülők, "agresszív" gyerekkel, "fura" óvónőkkel. (azért írtam idézőjeleket, mert kinek mi ez, mi az, ez mind-mind szubjektív)

2015. márc. 26. 14:51
 2/13 anonim ***** válasza:
ha lenne ilyen ahol élek, oda íratnám, mivel mi magunk is vallásosak vagyunk. Nincs ezzel baj.
2015. márc. 26. 15:00
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mi nem vagyunk vallásosak, de nem zárjuk el a vallás lehetőségét a gyerekeinktől, illetve az erkölcsi nevelés fontos számunkra, ezért gondolkodunk egy vallásos óvodán. A körzetesünknek elég rossz a híre (rosszak a gyerekek, nem foglalkoznak nagyon velük), ide nem szeretném íratni. Szerintem a vallás csak jóra taníthatja a gyemekem. Bár mi szülök nem vagyunk vallásosak és nem gyakoroljuk a vallást.
2015. márc. 26. 15:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk vallásosak, nem adnánk ilyen óvodába sem a gyereket.
2015. márc. 26. 15:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha nem vagytok vallásosak, ne irassátok vallásos oviba a gyermeket. én vallásos vagyok, bár nem gyakorlom intenzíven, de mégsem iratnám. nincs vele különösebb bajom, de a kellő erkölcsi nevelést a rendes oviban is megkapja, felesleges egy picinek "prédikálni". általános iskolában majd a hittant ajánlom, az sokkal inkább személyiségformáló.

mi a baj a körzeti ovival egyébként?

2015. márc. 26. 18:15
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A körzeti ovi nem szimpatikus, rosszakat hallottam róla. Bár van aki jót is mond, de az kevesebb...
2015. márc. 26. 19:24
 7/13 anonim ***** válasza:
De mi rosszat hallottal?
2015. márc. 26. 19:56
 8/13 A kérdező kommentje:
látom hogy a gyerekek az udvaron szanaszét, az ovonénik egy sarokban beszélgetnek. Hogy nem itatják rendesen a gyerekeket, más kultúrájú (szépen fejeztem ki magam) családból származó gyerekek járnak oda.
2015. márc. 26. 20:22
 9/13 A kérdező kommentje:
stb.. hirtelen ez jutott eszembe...
2015. márc. 26. 20:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Mit csináljanak az óvónők az udvaron, bujocskaztqnak?:Dad es a cigany gyerekekkel mi a problema? Hallottam mar az integraciorol?:D
2015. márc. 26. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!