Mi a véleményetek egy katolikus óvodáról?
Kedves utolsó!
Igen, az udvaron sem árt, ha bekapcsolódik az óvónő a játékba, felkarolja a tétova gyerekeket, figyel a baleset megelőzésre, ha fennakadás van, megfelelő mederbe tereli a játékot.
Kedves kérdező, miből gondolod, hogy a magyar gyerekek különbek?? Másrészt, honnan tudod milyenek a cigány gyerekek, ha kerülöd őket? Ja, előítélet az van! Megsúgom Neked, a hit pont nem erről szól...persze látszat vallásosság is van, de tényleg ezt akarod átadni a gyerekednek?
Egy óvónő
Kedves utolsó!
Én ugyan még csak tanulom a pedagógiát, de szerintem nem írtam butaságot. Természetesen kell segíteni a gyermek játékát az udvaron is, de az nonszensz elvárás, hogy az óvónő állandóan együtt játszon a gyermekekkel! Ezt csak azért írtam, mert sok szülő úgy gondolja, hogy az óvoda egy nagy játszócsoport, az óvónéni meg játszópajtás. Szerintem teljesen normális dolog, hogy két óvónő egymással beszélget az udvaron, ez nem azt jelenti, hogy közben nem foglalkoznak a gyerekekkel.
Javíts ki, ha bármiben tévedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!