Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mi van akkor ha nem tudunk...

Mi van akkor ha nem tudunk elmenni az első szülői értekezletre?

Figyelt kérdés
Kislányom most szeptemberben kezdi az iskolát, csütörtökön tudtuk meg, hogy hétfőn szülői lesz, és én és a férjem is olyan munkakörben dolgozunk, ahol nem megy könnyen a szabadnap kérdése, főleg most, hogy a fele brigád nyaralni van. Nagyon úgy néz ki, hogy sem a nagyit, sem senkit nem tudok akkora ide hozatni, mert nem itt laknak, hanem másik megyében. Szerintetek ilyenkor megértik, vagy mit tegyek? Volt olyan aki nem tudott elmenni? Nem tették szóvá a tanító nénik?
2015. jún. 12. 21:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk sem a suliban,sem az oviban nem volt szülői szeptember előtt. Az oviban a 2. héten szokott lenni,akár kiscsoportos a gyerkőc akár nagyobb, a suliban pedig évnyitó után össze röffentették a szülőket-legalább is tavaly amikor az 1. osztályt kezdtük és idén is amikor már a másodikat,gyorsan elmondták amit akartak,majd kb 2-3 hét múlva volt egy rendes szülői. Én egyiken sem voltam ott,Apuka ment mindig. Rendszerint ezeken a szülőiken jó ha a szülők 30 %-a jelen van.... Ha nem tudunk menni az oviba/suliba,akkor vagy egy másik anyukát kérdezünk meg aki biztos hogy ott volt,vagy (év közben ugye rendszeresen találkozunk a tanárral,óvónővel) másnap megkérdezzük. Bármi van,a délutános tanítónéni szól de az üzenő füzetet is erre találták ki,időben bele írják ha valami lesz,valami kell...stb. szóval ne aggódj ha nem tudtok elmenni :-)
2015. jún. 16. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!