Mi van akkor ha nem tudunk elmenni az első szülői értekezletre?
Figyelt kérdés
Kislányom most szeptemberben kezdi az iskolát, csütörtökön tudtuk meg, hogy hétfőn szülői lesz, és én és a férjem is olyan munkakörben dolgozunk, ahol nem megy könnyen a szabadnap kérdése, főleg most, hogy a fele brigád nyaralni van. Nagyon úgy néz ki, hogy sem a nagyit, sem senkit nem tudok akkora ide hozatni, mert nem itt laknak, hanem másik megyében. Szerintetek ilyenkor megértik, vagy mit tegyek? Volt olyan aki nem tudott elmenni? Nem tették szóvá a tanító nénik?2015. jún. 12. 21:19
11/11 anonim válasza:
Nálunk sem a suliban,sem az oviban nem volt szülői szeptember előtt. Az oviban a 2. héten szokott lenni,akár kiscsoportos a gyerkőc akár nagyobb, a suliban pedig évnyitó után össze röffentették a szülőket-legalább is tavaly amikor az 1. osztályt kezdtük és idén is amikor már a másodikat,gyorsan elmondták amit akartak,majd kb 2-3 hét múlva volt egy rendes szülői. Én egyiken sem voltam ott,Apuka ment mindig. Rendszerint ezeken a szülőiken jó ha a szülők 30 %-a jelen van.... Ha nem tudunk menni az oviba/suliba,akkor vagy egy másik anyukát kérdezünk meg aki biztos hogy ott volt,vagy (év közben ugye rendszeresen találkozunk a tanárral,óvónővel) másnap megkérdezzük. Bármi van,a délutános tanítónéni szól de az üzenő füzetet is erre találták ki,időben bele írják ha valami lesz,valami kell...stb. szóval ne aggódj ha nem tudtok elmenni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!