Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mi van akkor ha nem tudunk...

Mi van akkor ha nem tudunk elmenni az első szülői értekezletre?

Figyelt kérdés
Kislányom most szeptemberben kezdi az iskolát, csütörtökön tudtuk meg, hogy hétfőn szülői lesz, és én és a férjem is olyan munkakörben dolgozunk, ahol nem megy könnyen a szabadnap kérdése, főleg most, hogy a fele brigád nyaralni van. Nagyon úgy néz ki, hogy sem a nagyit, sem senkit nem tudok akkora ide hozatni, mert nem itt laknak, hanem másik megyében. Szerintetek ilyenkor megértik, vagy mit tegyek? Volt olyan aki nem tudott elmenni? Nem tették szóvá a tanító nénik?
2015. jún. 12. 21:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyikőtök sem tud szabadnapot kérni?
2015. jún. 12. 21:34
 2/11 anonim ***** válasza:
24%
Semmi gond nincs. Mondjuk ma kellett volna, de ugye már este van, így hétfőn délelőtt felhívod az osztályfőnököt, elmondod, hogy sajnos egyikötők sem tud elmenni, ezért kérsz időpontot egy fogadóórára. Oda elmész, és a tanárnő mindent elmond neked ami a szülői értekezleten elhangzott. Én mindig fogadó órára mentem, mert 1-2 szülői értekezletből elegem lett. (a sok meglehetősen ostoba szülők, és idióta ötleteiből)
2015. jún. 12. 21:38
 3/11 anonim ***** válasza:
98%

Hát az nagy probléma :-( Nem kell szabadnapot kérni - elég, ha csak arra a 2 órára kérezkedtek el.

Nem a tanároknak fontos, hanem Nektek és a GYEREKNEK!

Ott beszélik meg a legfontosabb dolgokat - elsősként, elsős szülőire mindenképp el kéne menni!

Bocs, nem vagyok egy fanatikus szülői értekezlet rajongó, legszívesebben az összeset kihagytam volna :D , de az elsőset semmiképpen nem!

2015. jún. 12. 21:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron nem igazán biztos, hogy lesz fogadóórája a a tanárnak - márpedig az iskolakezdést még szept 1 előtt kell megbeszélni
2015. jún. 12. 21:44
 5/11 anonim ***** válasza:
44%

2!

Azért az első szülői értekezlet és a már iskolás gyerek év közbeni szülői értekezlete nem ugyanaz. Fogadó óra már nem lesz idén.

Kérdező, ha nem tudtok elmenni, igencsak rossz véleménnyel lesz rólatok a tanár. Azt a max 2 órát meg kell tudni oldani. Bébiszitter, szomszéd.

2015. jún. 12. 21:50
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk szülői tanítás után van, tehát legkorábban 1/2 5 -5-kor. Max viszed magaddal a gyereket is
2015. jún. 12. 21:54
 7/11 anonim ***** válasza:
56%

Több, mint 30 évig tanítottam első-másodikosokat, de nem emlékszem olyan esetre, hogy az első szülői értekezletre nem jött el egy szülő. A többinél voltak hiányzások, de az elsőn mindig minden gyerektől volt valaki (ha más nem ért rá, nagyszülő, vagy egy esetben pl. anyuka barátnője.)

Nem hiszem, hogy arra a két órára nem lehet eljönni, bármennyire szigorúság is van egy munkahelyen.

Nem fog jó fényt vetni rátok, még akkor sem, ha látszólag jó képet vág hozzá a tanító néni...

2015. jún. 12. 22:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Szülöik délután 4-5 órakor szoktak kezdödni,ha nem vagy ott esetleg lemaradsz fontos dolgokról ha jár majd oda ismerös is akkor persze megkérheted hogy jegyezen fel helyeted is mindent és akkor megbeszélitek majd ha haza érsz a munkábol ,de ha nincs ismerös akkor jobb ha ott leszel .
2015. jún. 13. 06:00
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha nem tudsz elmenni,szívesen segítenek bármiben a tanítók :)

Nálunk hétfőn volt az első,3 szülő nem jött el,megkapják a bevásárolandó listát,egyéb infókat majd a szeptemberi első elsős szülőin kapunk.

2015. jún. 13. 14:04
 10/11 anonim ***** válasza:
56%
A mi szülőinkről is hiányoztak szülők. Nem történik semmi. Lemaradsz a tanárok bemutatkozásáról, és hogy miket kell beszerezni szeptemberig, meg nem fogod tudni melyik lesz a gyerek tanterme. Hívd föl az iskolát, és menj be amikor tudsz, vagy kérd el valamelyik szülőtől a listát a beszerzendő dolgokról. Nagy meglepetés nem lesz: színes ceruza, filc, vízfesték, tempera, zsírkréta, rajzlap, füzetek stb.
2015. jún. 14. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!