Ki kell öltözni az első bölcsis szülői értekezletre vagy sem? Szerintem igen, a párom szerint nem.
Figyelt kérdés
Ő pólóban és rövid gatyában akar menni, én viszont valami blúzban. Első gyerekesek vagyunk, még ilyesmin sosem vettünk részt.2010. aug. 3. 19:44
1/9 anonim válasza:
Nem kell kiöltözni, csak normális ruhában menni. Nálunk tegnap volt, az emberek egész normálisan voltak felöltözve. De voltak néhányan, akik szakadt rongyos ruhában...
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2010. aug. 3. 20:00
5/9 anonim válasza:
Hát szerintem nyáron a rövidnadrág is mehet minden további nélkül, végülis nem alsógatyában akar menni :D
6/9 anonim válasza:
vegyen fel farmert és inget, kompromisszumos megoldás:)
7/9 anonim válasza:
Azért túlzásokba nem kell esni. Ő menjen rövid nadrágba és pólóba, ha neki úgy kényelmes, te menj blúzba, aztán a végén kiderül, hogy ki járt jobban. Én a tavasszal farmerben és egy pólóban voltam, és kb a szülők 90 %-a hasonló öltözékban volt, nem éreztem magam kényelmetlenül.
Na jó, volt két kirívó eset, egy okoskodó apuka öltönyben volt, egy anyuka pedig enyhe túlzással qrvának volt öltözve:)
8/9 anonim válasza:
Hát nálunk a bölcsiben van egy anyuka, aki kb. úgy néz ki, mint a Voksán Virág :D Mondjuk rajta szülőin már nem csodálkozott senki, mert tényleg mindig így öltözik :)
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. Akkor neki volt igaza. Én pedig azt hittem, hogy ez is olyan mint egy évnyitó, aminek meg kell adni a módját.
2010. aug. 4. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!