Milyen hátránnyal indul a protekciós gyerek a suliban?
Az első osztályos gyerekeket szerintem pont hidegen hagyja, hogy ki a körzetes, ki a felvételi és ki a csókos. Nehogy már egy hatéves ilyenekkel bármilyen szinten foglalkozzon.
A tanítónak is mindegy, csókos Gizike ül-e a padban vagy körzetes Mancika. Az, hogy a problémásságát hogyan kezelik, az a körzetes iskolában is kérdés lenne ugye, tehát ilyen szempontból tanítója válogatja.
Aham, akkor inkább irritálhatja a többit a viselkedése, ha folyton poénkodni próbál, meg szerepelni.
Első osztályban még nem nézik ki úgy egymást, de másodikos gyerek már kikérte magának, h miért kap olyan gyerek tízórait, aki nincs is befizetve. (megmaradt egy, rászoruló gyerek kapta, h ne folyjon a nyála)
Szerintem hátránya nincs a protekciós gyereknek, ugyanis nincs a homlokára írva. Attól, hogy egy tanár ismeri és úgy bejut a suliba, úgy még a többi tanár nem tudja róla. Ha meg igen, az sem baj.
Amiket meg írsz, hogy miket csinál, kb az összes gyerek ilyen.
Én abban az oviban dolgoztam, ahova a gyerekeim járnak, semmi extra megkülönböztetésben nem volt részük, ugyanúgy bántak velük, mint a többivel. Ha ügyesek, megdicsérik őket, ha rosszak, mennek a büntibe.
Egy kis protekció egyáltalán nem hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!