Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Milyen hátránnyal indul a...

Milyen hátránnyal indul a protekciós gyerek a suliban?

Figyelt kérdés
kisfiamat nem a körzeti suliba iratnám,valószinú ,hogy nem fér be,egy kedves ismerősöm segitene.mik a tapasztalataitok a "csókos"gyerekekről? hogy állnak hozzá a tanárok,pláne,ha még esetleg problémás is a gyermek?
2015. ápr. 17. 09:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%
Hát, ha problémás, akkor ha csókos, ha nem, utálni fogja tanár, diák. Ha még csókos is, akkor meg még a fejéhez is fogják vágni. Nem a tanárok, a gyerekek. Ők nagyon kíméletlenek tudnak lenni egymással.
2015. ápr. 17. 09:26
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy mit jelent az, h problémás? Mert ha csak annyit, h nehezen megy a matek, de jó fej, nyitott, barátságos gyerek, akkor sztem lesz gond. Ha magatartászavaros, neveletlen, vagy egy agresszív kis gyökér, akkor mki utálni fogja.
2015. ápr. 17. 09:28
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Az első osztályos gyerekeket szerintem pont hidegen hagyja, hogy ki a körzetes, ki a felvételi és ki a csókos. Nehogy már egy hatéves ilyenekkel bármilyen szinten foglalkozzon.

A tanítónak is mindegy, csókos Gizike ül-e a padban vagy körzetes Mancika. Az, hogy a problémásságát hogyan kezelik, az a körzetes iskolában is kérdés lenne ugye, tehát ilyen szempontból tanítója válogatja.

2015. ápr. 17. 10:01
 4/13 A kérdező kommentje:
nagyon magas IQ-ja van,rettentő értelmes,de még maradt egy évet oviban,mert kissé szétszórt a figyelme,inkább feladattudat,feladat tartás miatt.ha elfárad,bohóckodik,és rengeteget beszél-(beszédfegyelem)-az ovi bohóca.szó nincs magatartásbeli gondról,meg kis létszámú sulin sem gondolkodtunk
2015. ápr. 17. 10:14
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

Aham, akkor inkább irritálhatja a többit a viselkedése, ha folyton poénkodni próbál, meg szerepelni.

Első osztályban még nem nézik ki úgy egymást, de másodikos gyerek már kikérte magának, h miért kap olyan gyerek tízórait, aki nincs is befizetve. (megmaradt egy, rászoruló gyerek kapta, h ne folyjon a nyála)

2015. ápr. 17. 11:05
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
A nemfizető szülő gyerekének a közpénzen való etetése meg az iskolába való bejutáshoz igénybe vett ismeretség szerintem két külön történet...
2015. ápr. 17. 11:58
 7/13 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem hátránya nincs a protekciós gyereknek, ugyanis nincs a homlokára írva. Attól, hogy egy tanár ismeri és úgy bejut a suliba, úgy még a többi tanár nem tudja róla. Ha meg igen, az sem baj.

Amiket meg írsz, hogy miket csinál, kb az összes gyerek ilyen.

Én abban az oviban dolgoztam, ahova a gyerekeim járnak, semmi extra megkülönböztetésben nem volt részük, ugyanúgy bántak velük, mint a többivel. Ha ügyesek, megdicsérik őket, ha rosszak, mennek a büntibe.

Egy kis protekció egyáltalán nem hátrány.

2015. ápr. 17. 19:38
 8/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.bizom a tanárok itélő- képességében,hogy őt nezik,nem aki "oda telefonált"hogy vegyék fel
2015. ápr. 17. 20:38
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
nem az fog számítani, hogy hogyan került be, hanem hogy miként viselkedik a gyerek, és hogy a szülővel milyen lesz a kapcsolata a tanítónak.
2015. ápr. 18. 19:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Talán lesznek olyan szülők, akik ki fogják nézni, lesz olyan, aki ki is mondja hangosan, ha jön egy konfliktus. És amelyik szülő kimondós, annak a gyereke is tudni fogja, h mittomén Petike csak protekciós.
2015. ápr. 18. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!