Egy iskolatáskánál nem csak jól kell kinéznie hanema gyerek testéhez is illeni kell.
A Hama táskák eleve jó táskák, jó minöségüek.
De mindenképpen fel kell próbálni, mert a gyerek méretei fontosak. A táskák több méretben készülnek, még ugyan az a modell is általában 3 nagyságban készül.
A nagyobb táskák, vagy amelyiknek nagy zsebei vannak, csak nagyobb testö gyereknek jó. Ha kiáll oldalt a gyereknél a táska elhúzhatja oldalra, nem tud vele rendesen mozogni...
Menjetek el és próbáljátok fel.
Elsős a lányom. Sokba került a bevásárlás, elsőben a legtöbb a kiadás.Lett volna szép budmil táska 4000-ért, de mindenhol azt írták, csak anatómiait vegyünk.
Megvettem 13-ért a budmil anatómiait, és mindketten boldogok voltunk.
Basszus, ha csak 1 tapasztalt anyuka visszajött volna, és szólt volna, hogy:
Nem kell anatómiai táska egy elsősnek, mert ugyis a szülő cipeli a táskát...
Akkor vettem volna szépet olcsón, és ráértem volna drága táskát venni később, amikor kevesebbet kell költeni a sulikezdésre. Mire elég nagy lesz ahhoz hogy cipelje a könyveit, addigra úgysem csingilinges, rózsaszín táskával akar flangálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!