Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Jó ez az iskolatáska?

Jó ez az iskolatáska?

Figyelt kérdés
[link]
2015. ápr. 10. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Egy iskolatáskánál nem csak jól kell kinéznie hanema gyerek testéhez is illeni kell.

A Hama táskák eleve jó táskák, jó minöségüek.

De mindenképpen fel kell próbálni, mert a gyerek méretei fontosak. A táskák több méretben készülnek, még ugyan az a modell is általában 3 nagyságban készül.

A nagyobb táskák, vagy amelyiknek nagy zsebei vannak, csak nagyobb testö gyereknek jó. Ha kiáll oldalt a gyereknél a táska elhúzhatja oldalra, nem tud vele rendesen mozogni...

Menjetek el és próbáljátok fel.

2015. ápr. 10. 13:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen típusú táskája volt a lányomnak, jó volt, tartós, kényelmes. Viszont arra számíthatsz, hogy akár már harmadik elején is úgy fogja érezni a lányod, hogy babás a táska, nagylányosabbat szeretne. Tehát elképzelhető, hogy 2 évre veszel meg egy ilyen jó drága szettet. Ha ez nem gond, akkor javaslom a vásárlását, nagyon jó minőség.
2015. ápr. 10. 13:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2015. ápr. 10. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Elsős a lányom. Sokba került a bevásárlás, elsőben a legtöbb a kiadás.Lett volna szép budmil táska 4000-ért, de mindenhol azt írták, csak anatómiait vegyünk.

Megvettem 13-ért a budmil anatómiait, és mindketten boldogok voltunk.

Basszus, ha csak 1 tapasztalt anyuka visszajött volna, és szólt volna, hogy:

Nem kell anatómiai táska egy elsősnek, mert ugyis a szülő cipeli a táskát...

Akkor vettem volna szépet olcsón, és ráértem volna drága táskát venni később, amikor kevesebbet kell költeni a sulikezdésre. Mire elég nagy lesz ahhoz hogy cipelje a könyveit, addigra úgysem csingilinges, rózsaszín táskával akar flangálni.

2015. ápr. 17. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!