Nalatok bent tarthatja a tanár a gyereket tanítás utan büntetésből?
10 éves. Nem tudom, higy a tobbi gyereknel mi a rendszer, mikor kell hazaerni es hogy a tobbi szulo mit gondol errol.
Irtam, hogy azon a tanáron kívül mindenki megkeresett, elnézést kert, egyik szerint se fordult ilyen elo soha. Konkretan mindkettő azt mondta, értelmetlen lenne ilyen miatt büntetni őket, mivel gyerekek, kizárt, hogy nem lesz olyan, hogy valamelyik ne beszélne.
Magyarországon du. 4-ig kötelező bent lenni. Sose találkoztam még ilyen büntetéssel, #4 írta azt hiszem, hogy más nem használ velük szemben, meg hogy biztosan nem foglalkozunk gyerekekkel. Hát én igaz, hogy ovisokkal foglalkozok, de már a 3-4 éves gyerekek is lazán kiszúrják ki az a felnőtt, akivel bármit megtehetnek. És nekem is (meg gondolom sokunknak) volt olyan tanárom, aki a tüdejét is kiordíthatta, akkor sem fogadtunk neki szót, sőt rendesen irritált. Bezzeg, ha a másik kiabált, mindenki lapított. Vajon miért?....
Sajnos ezzel a büntetéssel csak a gyerekek (meg a szülők) ellenszenvét fogja erősíteni.
Én biztosan megmondanám a tanárnak a véleményemet.
Ha képtelen fegyelmezni, rendet tartani az osztályában, akkor magát zárja be valahova és gondolkodjon el, való-e egyáltalán a tanári pályára.
Ha már ilyen szerencsétlen, akkor viszont kutya kötelessége lenne a szülőket értesíteni a dologról, nehogy már szegény anyukákat kiverje a frász, hogy valami történt a csemetéjükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!