Ladislavdeal kérdése:
Milyen tanárnak érdemes tanulni?
Figyelt kérdés
Az érdekelne pontosan, hogy milyen tanárnak érdemes most tanulni? Szeretnék pedagógiai pályára lépni középiskolás szinten, de állást már nem tudom milyen irányzattal a legkönnyebb kapni, tőletek szeretnék választ kapni.2014. szept. 8. 17:50
1/8 anonim válasza:
Fizika-biológia és fizika-kémia szakpárosítással járnál szerintem a legjobban, több helyről azt hallom, hogy természettudományos tanárokból van nagyon kevés.
2/8 anonim válasza:
Fizika tanárt nagyon keresnek, igen.
4/8 anonim válasza:
Hát mi érdekel? Te ilyen polihisztor vagy, hogy mindegy neked, hogy magyart tanítasz vagy kémiát?
5/8 A kérdező kommentje:
Matematikára gondoltam amúgy, azzal mi a helyzet? nem tudja valaki? Matek- infóra gondoltam.
2014. szept. 10. 16:16
6/8 anonim válasza:
tökjó, csak majd éhen fogsz halni a kevés fizetésed miatt. Mondjuk mehetnél matematikusnak, egyetemre, majd doktorira és akkor egyetemi tanárként is működhetnél egy idő után. azzal többet keresnél.
7/8 anonim válasza:
Butuska vagy, kedves előző. Gőzöd nincs, mit jelent az, hogy egyetemi tanár. Az egyetemi tanár nem az, aki az egyetemen tanít. Az egyetemi tanár, más néven professzor az egyetemen a legmagasabb tudományos rang, általában 60 éves kor körül, nemzetközileg elismert, idegen nyelven is publikáló tudósnak kelll lennie, és ez keveseknek adatik ez meg, merthogy tudod, ki nevezi ki? Hát maga a köztársasági elnök.
Akire te gondolsz, az egyetemi oktató. Hát az ő fizetésük messze nem sok, pillanatnyilag éppen kevesebb, mint az iskolai tanároké, mert az övéket valamelyest emelték. Ez nem egyformán érintett mindenkit, mivel az alapfizetésen felüli pótlékokat meg elvették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!