Milyen tanárnak érdemes tanulni az alábbiak közül?
Figyelt kérdés
-matek-töri
-matek-info
-töri-info
2013. szept. 6. 17:02
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
de meg is tudnátok indokolni,hogy miért? :)
2013. szept. 6. 22:21
4/7 anonim válasza:
Matek-történelem, mert nem olyan gyakori a reál-humán párosítás, ráadásul mindkettő kötelező érettségi tantárgy, így sok ilyen szakos tanárokra van szükség az országban.
5/7 anonim válasza:
Én azt mondanom, hogy töri tanárral Dunát lehet rekeszteni. (tapasztalat, sok ismerősöm van aki ezzel munkanélküli, vagy totál mást dolgozik, mint a végzettsége)
Párosításban sem fogják ezt keresni, szinte nincs betöltetlen töri tanár állás az országban, egy reál tantárgyakat tanító tanár sokkal keresettebb, sokkal több helyre elmehet azért én a matek-infót mondtam.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2013. szept. 10. 17:30
7/7 Ladislavdeal válasza:
Én is köszönöm a válaszotokat, épp ilyen kérdést kerestem, konkrétan Matak-Info :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!