Vissza kell adnom a tankönyveit?
Eddig falun laktunk, oda járt elsőbe, ingyen tankönyvet kapott. Ma beszéltem a polgármesterrel, oda mentek a másodikos könyvei. Ma adták oda.
Augusztusban elköltöztünk, elég messzire, ide írattam be. Itt majd utórendelésben jönnek a könyvei, de elvileg ugyanaz a két iskola tankönyve. Amikor elhoztuk, utána telefonált a régi suli igazgatója, hogy vigyük vissza. De akkor hogy adhatták oda, ha mégsem jár? Ráadásul messze van, nem engedhetem meg magamnak, hogy csak úgy linkre utazgassak az ő tévedésük miatt. Drága az utazás, és 4 gyerekem van, előlük csak úgy vegyem el a pénzt? Nem az lenne a minimum, hogy legalább az utazást kifizetik, ha már ők tévedtek? Már azon gondolkozom, feladom utánvéttel, fizessék. Ti mit tennétek?
Hiába mondtam a dirinek, hogy nem tehetem meg anyagilag, plusz holnap kéne vinnem, de egész napos utazás lenne, és holnap évnyitó.
Ma hoztuk el! Már rég lemondtam írásban! A polgármester szólt, hogy hozzam el, ő egyben az iskola igazgató helyettese. 1 Óra múlva hívtak, hogy vigyem vissza! Ezt nem tartom jogosnak. És azt hogy holnap azonnal vigyem, de holnap nem tudok menni. Ha elfogadta volna az igazgató, hétfőn visszavinném. Mert akkor csak a kicsit kéne vinnem.
Nem azt írtam, hogy nincs pénzem. Azt nem értem, hogy 1 óra alatt mi változott. Amúgy fél éve derült ki, hogy 3 gyermekünk gyógyíthatatlan beteg, ezért sem utaztatnám őket. De ezt ott tudják.
Van egy mondás: Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást.
Ami nem a tiéd, azt visszaadod, ez ilyen egyszerű! Túl sok összegbe sem kerül, több lehetőséget írtak már neked, de neked semmi sem jó. :( Szomorú, hogy ezt a hozzáállást látják tőled a gyerekeid, nem szerencsés példamutatás.
A gyerekek száma soha nem lehet semmire kifogás! Ezt te választottad, a saját kis következményeivel. Ne várd, hogy emiatt bárki tekintettel lesz rád. Sőt! A gyerekeidnek sem ezt szabadna látni. Érteném ha kerekesszékes vagy beteg lennél, akkor az kifogás, hisz önhibádon kívül van. A gyerekek száma az saját akarat! Ennyi. Ha kell 4 gyerekkel kelsz útra, ha máshogy nem tudod megoldani. Aki ezt bevállalja annak kutya kötelessége kifogások nélkül megoldani.
A kisgyereked betegségét borzasztóan sajnálom, és kívánom a legjobbakat, de ezt sem érzem nyomós kifogásnak, hisz a kérdésedben nem ez volt az első számú ok, hanem hogy nem akarsz útnak indulni, sok pénz meg kaja meg innivaló. Ha gyógyíthatatlan beteg a gyerekem akkor már a főkérdésben ezt írom, hogy emiatt nem indulnék útnak és kérném az ötleteket. Amire a postázás megfelelő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!