Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Vissza kell adnom a tankönyveit?

Vissza kell adnom a tankönyveit?

Figyelt kérdés

Eddig falun laktunk, oda járt elsőbe, ingyen tankönyvet kapott. Ma beszéltem a polgármesterrel, oda mentek a másodikos könyvei. Ma adták oda.

Augusztusban elköltöztünk, elég messzire, ide írattam be. Itt majd utórendelésben jönnek a könyvei, de elvileg ugyanaz a két iskola tankönyve. Amikor elhoztuk, utána telefonált a régi suli igazgatója, hogy vigyük vissza. De akkor hogy adhatták oda, ha mégsem jár? Ráadásul messze van, nem engedhetem meg magamnak, hogy csak úgy linkre utazgassak az ő tévedésük miatt. Drága az utazás, és 4 gyerekem van, előlük csak úgy vegyem el a pénzt? Nem az lenne a minimum, hogy legalább az utazást kifizetik, ha már ők tévedtek? Már azon gondolkozom, feladom utánvéttel, fizessék. Ti mit tennétek?

Hiába mondtam a dirinek, hogy nem tehetem meg anyagilag, plusz holnap kéne vinnem, de egész napos utazás lenne, és holnap évnyitó.

2014. aug. 28. 17:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég logikus, hogy a iskolába könyveit nem viheted el b iskolába. Szóltál előre a költözésről a könyvtárosnak vagy aki intézi?

Vidd magaddal a 3 gyereket akkor ingyen van a busz és vidd vissza.

2014. aug. 28. 17:53
 2/17 A kérdező kommentje:

Igen, szóltam.

Igen, a busz 90%, de egész napra kaja, innivaló, plusz legalább 5km gyaloglás, és van egy 11hósom, 3, 6, 7 évesem. És nekik ez sok. Meg én úgy érzem, ha nem én hibáztam, akkor miért én szívjak.

2014. aug. 28. 18:03
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Miért otthon nem esznek nem isznak azok a gyerekek?

Utánvétel visszaküldik aztán még a plusz postaköltséget is fizetheted majd.

Ott mondták,hogy nyugodtan elviheted másik iskolába. Én nem haragudj de ezt nem hiszem el,még az iskolai pecsét is rajta van, hogy lehetne már két iskola között cipelni. Különben meg ha nem most év végén úgyis vissza kellene vinned akkor mivel lenne jobb?

2014. aug. 28. 18:07
 4/17 anonim válasza:
13%
Add fel utánvéttel, hogy mindent a címzett fizessen XD
2014. aug. 28. 18:09
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Amikor megkaptad a könyvet, tudtál a költözésről? Szóltál akkor, hogy nem oda fog járni a gyerek? Vagy szó nélkül átvetted a könyveket, most meg hisztizel, hogy visszakérik azt, ami az övék?
2014. aug. 28. 18:10
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen utolsó szerinted hülye a titkár hogy átvegye és ő fizethesse? Szerintem nem aztán visszamegy kérdezőnek és fizetheti a 2 postaköltséget teljesen feleslegesen.
2014. aug. 28. 18:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Egész napra kaja-innivaló? Filléres dolog. Csinálsz egy nagy termoszba teát, megvan mindnek az innivaló. Ekkora gyerekeknek raksz egy rakat szenyót a kicsinek csinálsz főzeléket, megvan az ennivaló. 90%, gyakorlatilag az ország egyik pontjából a másikba 1000 ft-ból megjárod. Te dolgod visszavinni. Ez olyan, mintha a könyvtárból elvittél volna egy könyvet és másikba akarnád visszavinni, nem is tudom, hogy gondolod. Hibáztál, lehet indulni kirándulni.
2014. aug. 28. 18:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ebben te hibáztál, leírták a megoldást!
2014. aug. 28. 18:33
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Most mennyi a feladás díja, 1500 Ft kb. Add fel és nincs gondod.
2014. aug. 28. 18:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Másik iskola ingyen átvett könyveit nem viheted sehová!Az nem a tiétek...
2014. aug. 28. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!