Vissza kell adnom a tankönyveit?
Eddig falun laktunk, oda járt elsőbe, ingyen tankönyvet kapott. Ma beszéltem a polgármesterrel, oda mentek a másodikos könyvei. Ma adták oda.
Augusztusban elköltöztünk, elég messzire, ide írattam be. Itt majd utórendelésben jönnek a könyvei, de elvileg ugyanaz a két iskola tankönyve. Amikor elhoztuk, utána telefonált a régi suli igazgatója, hogy vigyük vissza. De akkor hogy adhatták oda, ha mégsem jár? Ráadásul messze van, nem engedhetem meg magamnak, hogy csak úgy linkre utazgassak az ő tévedésük miatt. Drága az utazás, és 4 gyerekem van, előlük csak úgy vegyem el a pénzt? Nem az lenne a minimum, hogy legalább az utazást kifizetik, ha már ők tévedtek? Már azon gondolkozom, feladom utánvéttel, fizessék. Ti mit tennétek?
Hiába mondtam a dirinek, hogy nem tehetem meg anyagilag, plusz holnap kéne vinnem, de egész napos utazás lenne, és holnap évnyitó.
Szerintem elég logikus, hogy a iskolába könyveit nem viheted el b iskolába. Szóltál előre a költözésről a könyvtárosnak vagy aki intézi?
Vidd magaddal a 3 gyereket akkor ingyen van a busz és vidd vissza.
Igen, szóltam.
Igen, a busz 90%, de egész napra kaja, innivaló, plusz legalább 5km gyaloglás, és van egy 11hósom, 3, 6, 7 évesem. És nekik ez sok. Meg én úgy érzem, ha nem én hibáztam, akkor miért én szívjak.
Miért otthon nem esznek nem isznak azok a gyerekek?
Utánvétel visszaküldik aztán még a plusz postaköltséget is fizetheted majd.
Ott mondták,hogy nyugodtan elviheted másik iskolába. Én nem haragudj de ezt nem hiszem el,még az iskolai pecsét is rajta van, hogy lehetne már két iskola között cipelni. Különben meg ha nem most év végén úgyis vissza kellene vinned akkor mivel lenne jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!