Mikor érdemes az iskolakezdéshez való holmikat megvenni, most vagy augusztusban?
Na szóval nekem még nincs gyerekem (és remélem egy darabig nem is lesz :DD), de apuék úgy csinálták amikor a húgommal kisebbek voltunk, hogy júniusban megvették pl. a táskát vagy tolltartót ha kellett, júliusban a füzeteket, augusztusban a cipőket és a tesiruhát, szeptemberben pedig kaptunk ruhát.
Így sokkal barátságosabb volt, mintha mindent az augusztusi fizu után akartak volna megvenni.
Például szeretnék a lányomnak szép dolgokat venni (oké, nem cél, hogy aranyáron legyen, vagy hogy nagyzoljunk, de ha lehet, ne olyan legyen neki, mint 5 másik gyereknek az osztályban, mert összekeverheti), ezért akkor szeretnék menni, amikor legnagyobb a választék.
Nyilván nem a hurkapálcára és a HB-s cerkákra gondolok, hanem pl tornadressz, tolltartó, táska, tornacipő, ilyesmik.
Köszi, erre voltam kíváncsi. Akkor még várok egy kicsit, illetve folyamatosan nézelődök inkább. Bár szívem szerint már most rohannék mindent megvenni (és nyilván sok felesleges kacatot is), de akkor elosztom és csak az alapdolgokat veszem meg most, a "színesebbeket" majd később.
Szerinted elképzelhető, hogy pl egy iskolatáska drágább lesz augusztusban, mint most?
Nem lesz drágább.
Nekem egyenlőre sikerült visszafognom magam és még csak a táskát és a tolltartót vettem meg.
A lista már megvan, még várjuk az iskolakezdési támogatást, utána tuti, hogy rohanok soppingolni.
Nem erényem a türelem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!