Mikor érdemes iskolatáskát venni?
Rutinos anyukák, meddig érdemes az iskolatáska vásárlással várni? (Most lesz elsős a lányom, még kezdők vagyunk e téren:) )
Azt tudom, hogy a nagy tanszerakciók augusztus elején szoktak kezdődni, de nem tudom, az iskolatáska vásárlással szabad/érdemes-e addig várni? A neten már akciózzák a táskákat, ezért azt gondoltam,most kellene megvennünk, de most egy régebbi fórumon azt olvastam, hogy a nagyobb választék (esetleg az új kollekció?) majd csak augusztusban várható.
Nektek mi a tapasztalatotok?
(Nem a legújabb és legdrágább táska megvásárlása a célom, sőt, csak nem szeretnék úgy járni, hogy most megveszünk valamilyet jobb híján, aztán pl. 2-3 hét múlva megjelenik a boltokban amibe beleszerelmesedik a gyerek.)
Minnél hamarabb, Mi lecsúsztunk arról amit kinézett a gyerekem. Augusztusban vettük meg, akkor márcsak kevés volt.
MÁr nem frissítik a készletet, van aki ovis ballagásra megveszi.
Az új kollekciók már kijöttek, budmilunk van, 3 évet kibírt, 3 éve volt 11 ezer.
Most is 11 ezrest nézett ki. Remélem, ez is kibír 3 évet.
Merev az aja, párnázott a háta is, óriási a nagy rész, elől a tolltartónak van hely. Mosógépben való mosást is bírta.
Köszönöm a válaszokat!
Az elmúlt napokban végigböngésztem a netet, körbejártunk egy csomó helyet, végignéztük élőben is szinte az összes kapható típust és márkát, végül ma elmentünk és megvettük a kiszemelt darabot. :) A lányom most nagyon boldog :)
Belmil márkájút, a nagyobbik méretűt (ami elöl külön zsebes)
Olyasmi, mint a nagy Hama és Herlitz táskák, de árban azért kedvezőbb. 2 év garancia van rá. Jó kis táskának tűnik, remélem, be fog válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!