Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Milyen iskolatáskát érdemes...

Milyen iskolatáskát érdemes venni 1. osztályos gyereknek?

Figyelt kérdés
tapasztalt szülőktől város válaszokat, kislányom van
2013. máj. 27. 19:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Anatómiait:)Hipermarketekben is lehet kapni!

Nekünk beválltak!

2013. máj. 27. 19:46
 2/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok! De mivel elsős lesz,jobban jársz,ha olyan kis húzós táskát veszel neki! Szegényke ne cipelje a 6-8 kg- os táskát!Szörnyű milyen nehéz!
2013. máj. 27. 19:48
 3/13 anonim ***** válasza:
Mi mindkét gyerek Herlitz ergo systemet kapott. A nagyi ragaszkodott hozzá, hogy ő vegye a táskát. Azért esett a választás erre, mert nagyon jó a hát kiképzése és a táska nem nyom egy kilót. Így megpakolva is jobban bírja a gyerkőc. Az ára kicsit húzós. Attól függ, hol veszed 15-20 ezer forint között van. Viszont tartós. A nagyobbik fiam, most másodikban is használja és úgy nézem a harmadik osztályt is kibírja majd. Mintában nagy a választék, vannak aranyos lányos táskák is.
2013. máj. 27. 19:49
 4/13 anonim ***** válasza:
En húzhatot vettem.
2013. máj. 27. 21:34
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

3. osztályt is kibírja majd? Na ne már...

Nekem a 6e Ft-os Adidas táskám 6 (!) évig bírta. Most is működik, csak már nagyon csúnya szegény, szinte szakadás sincsen rajta, csak koszos meg kopott. Ismétlem, 6 év, pedig különösebben nem vigyáztam rá. Szóval az a táska, amelyik 20e Ft-ért mindössze 3 évig bírja, szerintem nem tartós...

2013. máj. 28. 12:06
 6/13 anonim ***** válasza:

Kényelmes legyen, jól feküdjön a hátára, a pántok ne vágják a vállát, és könnyű legyen nyitni-zárni.

Nem tudom, milyen a sulitok, de a húzós táska nálunk pl. nem igazán működne, mert a 2. emeletre fellépcsőzni vele elég macerás lenne.

Azt értem, hogy jobb, ha nem kell nagy súlyt cipelnie, de én azt látom a környezetemben, hogy az elsősöket még hozzák-viszik a szülők, a legtöbb kocsival, szóval azért nem kell óriási távokat megtenniük a táskával.

2013. máj. 28. 12:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Valamokka! Azert nem mindegy, hogy egy elsos kisgyerekrol van szo, aki nagy esellyel kicsit se vigyaz a taskajara, vagy egy felsosrol, aki azert valamennyire odafigyel. Mellesleg az elsos nagy esellyel mesefigurasat valaszt, ami mar harmadikban sokaknak "ciki"
2013. máj. 28. 13:13
 8/13 anonim ***** válasza:
62%

Na ezért lesz a gyerekemnek mesefigurailag semleges táskája:D

Mert egyik évben a Micimaci nem lesz rajta, viszont következő évben a Mikiegér sem, tehát nem lesz miért rinyálni, hogy milyen ciki:D:D:D

2013. máj. 28. 13:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Hat tudod, en ugy voltam vele, hogy orommel kezdje az iskolat es engedtem, hogy o valassza ki. Inkabb minden evben lemondtam valamirol, hogy az uj taskat megkaphassa. Emlekszem, nekem mekkora elmeny volt az iskola kezdes, amikor en valaszthattam ki a felszerelesemet....
2013. máj. 28. 13:55
 10/13 anonim ***** válasza:
Ajánlom mindenki figyelmébe a lomis piacokat. Németországból hihetetlenül jó táskákat hoznak be. Az ottani szülők szerintem félévente cserélik le a gyerekeik táskáját, mert olyan új, tökéletes állapotú igazi márkásakat árulnak a lomis ciányok 1000 forintért, hogy öröm nézni!
2013. máj. 29. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!