Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Miért hisztériáznak ennyire...

Miért hisztériáznak ennyire az óvónők és a vezetőség?

Figyelt kérdés

A hósipőm tele van azzal hogy piszkálnak mert nem jár a kisfiam rendszeresen oviba ,nyilván nem ok nélkül!

Sokat betegeskedik, jó már annyira nem!

Van egy 1,5 éves kistestvére és októberben meg születik a 3.babának és egyszerüen nem tudom hogy fogom csinálni hogy fogom összehozni az egészet hogy a picit felöltöztetni ,meg a kicsit is a nagy már nyilván tud egyedül ,nos elindulni a hóba fagyba esőbe ,ha sír akkor mi lesz kiizzad!

Szóval nagyon be vagyok tojva az egésztől ,apa majd viszi néha a a munkája engedi oviba, mivel oviköteles lesz pont most szeptembertől!

De hallottam olyanról hogy lehet kérni felmentést hogy otthon maradjon a kicsi miatt?

Létezik tényleg ilyen?

Elsősorban, nem leugatást várok,hanem értelmes kedves normális válaszokat!!

3 gyerekesek véleményét várom!!Köszönöm előre is

2014. ápr. 26. 15:12
1 2 3
 21/23 zabmester ***** válasza:
100%
Nézd, ha most ennyi gondot okoz (időben) eljuttatni az óvodába, akkor az iskolában majd mi lesz? Nem véletlenül nem tetszik az óvónőknek ez a hozzáállás, hiszen az utolsó év már az iskolára való felkészülésről szól, sok esetben nem csak a gyereknek, hanem a szülőknek is, mert meg kell szokni, hogy időben elindulnak, és nem csak akkor, amikor épp kedvük van, hanem a hét minden napján. Nyilván ha a gyerek beteg, akkor nem, de amúgy menni kell. És azért nagycsoportban már a betegséggel is úgy vannak a legtöbb helyen, hogy a napi két orrfújás még nem minősül betegségnek. Gondolj bele, ha iskolás lesz, és ilyen sokat tartod otthon, akkor annyit fog hiányozni, hogy nem lehet majd értékelni év végén.
2014. máj. 3. 15:30
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
nekem is van 3 gyerekem sőt 4 éve mikor legkisebb született a középső még ovis volt a legidősebb meg iskolás ,ha férjem rá ért akkor vigyázott a picire és akkor elvitem a nagyokat oviba suliba ,ha nem akkor jött a pici is ,délután ugyan ez .mindig mindenki időben ott volt ahol kellet lennie .
2014. máj. 4. 17:48
 23/23 anonim ***** válasza:
Ugyan már ne viccelj. A gyerek óvodaköteles lesz, az ő érdeke, hogy elvidd óvodába. Nálunk annak örülnek az óvónők, ha minél kevesebb gyerek van és minél rövidebb ideig. Örülj, hogy nálatok nem így van. A világtörténelem folyamán kismillió gyerek ment már a testvéreivel együtt, ráadásul autó nélkül, dolgozó anyával, hóban esőben naponta óvodába, iskolába. Te is meg fogod oldani. AZ óvónőkkel meg ne legyen tele a puttonyod, mert sajnos ebben az esetben ők védik a gyerek érdekeit
2014. máj. 19. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!