Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Miért hisztériáznak ennyire...

Miért hisztériáznak ennyire az óvónők és a vezetőség?

Figyelt kérdés

A hósipőm tele van azzal hogy piszkálnak mert nem jár a kisfiam rendszeresen oviba ,nyilván nem ok nélkül!

Sokat betegeskedik, jó már annyira nem!

Van egy 1,5 éves kistestvére és októberben meg születik a 3.babának és egyszerüen nem tudom hogy fogom csinálni hogy fogom összehozni az egészet hogy a picit felöltöztetni ,meg a kicsit is a nagy már nyilván tud egyedül ,nos elindulni a hóba fagyba esőbe ,ha sír akkor mi lesz kiizzad!

Szóval nagyon be vagyok tojva az egésztől ,apa majd viszi néha a a munkája engedi oviba, mivel oviköteles lesz pont most szeptembertől!

De hallottam olyanról hogy lehet kérni felmentést hogy otthon maradjon a kicsi miatt?

Létezik tényleg ilyen?

Elsősorban, nem leugatást várok,hanem értelmes kedves normális válaszokat!!

3 gyerekesek véleményét várom!!Köszönöm előre is

2014. ápr. 26. 15:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
A lányom csoporttársát ezért akartak kirakni az oviból, mert alkalmi gyermekmegőrzőnek nézték a szülők az intézményt, és tartották a helyet, holott 3x-os túljelentkezés van az oviba. Na ez így nem túl fair. Tehát ennyiből érthető az óvoda is. És ez nem "leugatás"...
2014. ápr. 26. 17:09
 12/23 anonim ***** válasza:
89%
Mikor három gyereket vállaltatok hogy terveztétek a gyerekek óvodába illetve majd iskolába hordását?
2014. ápr. 26. 17:49
 13/23 A kérdező kommentje:

Nem hinném hogy aki több gyereket vállal az végig tudja józan ésszel gondolni mi lesz ha megszületik ,mert szerintem akkor még marhára senki nem tudja hogyan merre lesz pláne ha tudja hogy nem lesz segítsége csak apa!!

Ha lenne a mama nyilván nem lenne gondom!

Nekem a legnagyobb gondom az hogy csak ne kelljen egy darabig a picit is vinnem magammal!

de majd lesz valahogy biztos!

Köszi a választ mindenkinek

2014. ápr. 26. 18:05
 14/23 anonim ***** válasza:
92%

De végig tudja gondolni, ezt hívják felelős családtervezésnek.

Egyébként azért "hisztériáznak", mert nekik is vannak szabályok, amiket be kell tartani. Ha beteg, akkor vigyél igazolást, így nem lesz gond. Én a fiamat már egy hetes kora óta minden nap kivittem sétálni (ő is októberi), legtöbb esetben 3-4 órára, semmi baja, sőt nagyon jó immunrendszere van. A te babádnak sem lesz baja, ha kiviszed. Őt öltöztesd utoljára. Tény, nem lesz könnyű három gyerekkel, de ezt vállaltad, ezt kell csinálnod. Egy év múlva már iskolás lesz a fiad, akkor még nehezebb lesz.

2014. ápr. 26. 18:33
 15/23 A kérdező kommentje:

Természetesen hogyne lenne igazolás különben már rég kicsapták volna az oviból!!

Ugy hogy ezért sem értem mire ez a nagy ku.....gatás részükről de már nagyon kezdem unni!!

2014. ápr. 26. 18:45
 16/23 anonim ***** válasza:
96%
Akkor pedig szépen fog járni rendszeresen a gyerek, az ott dolgozók meg nem fognak 'ugatni'..
2014. ápr. 26. 19:01
 17/23 anonim ***** válasza:
96%
Megfordult a fejemben, hogy esetleg azert "hisztériaznak", mert ritka bunko a stílusod.
2014. ápr. 26. 19:03
 18/23 A kérdező kommentje:

17 senki nem kérte hogy irj!!!

Nem vagyok kíváncsi az ilyen jellegű válaszokra!

A bunkó te vagy !!

2014. ápr. 26. 20:30
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy en vagyok a bunko. Meg az ovonok es a vezetőség. Nem z, aki ilyeneket ir: "hisztériáznak" , "A hósipőm tele van", "nem leugatást várok" , "mire ez a nagy ku.....gatás"

Ezek valoban rendkívül intelligens, udvaris es kedves szavak. Ha igy beszélsz az oviban is, nem kell csodálkozni.

2014. ápr. 27. 05:39
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 gyerekesként csak annyit írok, hogy ha vállaltad, meg is tudod oldani én is megoldottam. Kicsit hamarabb kell indulni is, mert a 4 éves fiam és a 3 éves lányom nem tudják még velem tartani a tempót annyira, korábban kell indulni, ha időben be akarsz érni. Nekünk egy fél óra gyalog gyerekekkel az ovi, úgy hogy így is levágom az utat, dimbes-dombos helyen megyek át, hogy odaérjek az oviba fél kilencig. Így 7:45 körül indulunk, beérünk 8:15 körül. Ha nem tudnám az utat levágni, akkor már 7:15 körül el kellene induljunk az oviba.

Így is, én fél hat körül kelek, a picit megetetem, ha nem kelt fel éjszaka és nagyon éhes, akkor 20 perc alatt is jóllakik, egyébként néha 1 órát is tud enni, ezért korán kell keljek. 7:00 körül keltem a másik két gyerkőcöt, gyors kakaó, öltözés mindenkinek, oviba ha kell valami leellenőrizni minden megvan-e, nehogy valami otthon maradjon, ha vinni kell valamit, aztán indulás.

2014. ápr. 27. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!