Milyen hivatalos szervhez fordulhatok a gimnáziumommal kapcsolatban?
Már annyira elviselhetetlen a helyzet év eleje óta az osztályban, azaz azóta amióta a 4 'évismétlő' hozzánk bekerült. Minden órát végigpofáznak, nem törődnek másokkal. Már miattuk 3-an el is mentek az osztályból, és ha erre nem talál valami megoldást az iskola vezetősége, akkor én is el fogok menni ebből az iskolából. Elvileg már el kellett volna indulnia ellenük a fegyelmi tárgyalásnak, de mihaszna... A 4 bukott közül már 3 többször is volt ilyen tárgyaláson és még mindig itt van ebben az iskolában.
Már nagyon megelégeltem a vezetőség semmittevését. Úgy érzem nekem kellene lépnek ebben az ügyben valamelyik hivatalos szerv felé, akik tudnak segíteni nekem, illetve az osztályom azon részének, akik tanulni jöttek ebbe a gimnáziumba. Milyen ilyen szervet tudtok ajánlani??
Köszönöm a segítségeket előre is!!
Te voltál az aki 1-2 hónapja is írt ugyanerről?
Válts, mihamarabb...
Értem, köszönöm a válaszokat.
Azért sajnálom, hogy nem lehet ezzel már mit kezdeni.
Már arra is gondoltam, hogy berakom a híradóba, vagy írok az index.hu-nak, hogy mi folyik ebben az iskolában, de ez lehet, hogy nem lenne jó megoldás...
#1: igen én írtam ki ezzel kapcsolatban már korábban egy kérdést. Akkor úgy volt, hogy elmegyek, már meg volt a másik gimnázium is, csak közben 'kötöttünk' az osztályfőnökömmel és az igazgatóhelyettessel egy megállapodást, hogy november végéig/december elejéig még itt maradok ebben az iskolában, és ha eddigre nem mennek el ebből az iskolából valahogyan, akkor én is elmegyek.
Lassan itt a November vége és nincs semmi változás, szóval lehet nemsokára már másik gimnáziumba járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!