Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ha egy gyerek kap osztályzatot...

Ha egy gyerek kap osztályzatot és másnapra nem iratja alá, akkor 10 iskola kör azaz 5 kilométert kell futni. Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 20:45
1 2 3
 21/26 GuitarrGuy válasza:
b*ssza meg az a tanár ki ilyet csinál...
2014. máj. 3. 23:15
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
kövezzetek meg! én is volt hogy elfelejtettem aláírni, mivel több (dömpingszerűen beírt) jegyet kellett aláírni...és volt ami kimaradt a lapozás miatt. nálunk szerencsére nincs ilyen szankció! igaz még csak elsős a gyerek. Meg volt hogy megnézni is elfelejtettem, mert épp más, sűrgősen megoldandó iskolai dolgot kellett elintézni :O ez van. Emberek vagyunk. Hibázunk. Csak akkor van baj, ha nem is törekszünk a hibáinkat kijavítani. szerintem.
2014. máj. 9. 14:34
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Most találtam meg a kérdést. Senkinek nem jut eszébe, hogy milyen hatással lehet a gyerekre ha rendszeresen sporttal büntetik? A sport a kikapcsolódással, élvezettel, boldogsággal kéne hogy összekapcsolódjon. Ha kicsi korától beleverik a gyerekbe hogy futás, súlyzózás, guggolás, fekvőtámasz=büntetés, akkor garantált hogy érettségi után még a buszhoz sem lesz hajlandó futni.

A sportot megszerettetni kéne a gyerekekkel, nem pedig megalázásra és fegyelmezésre használni.

2014. aug. 15. 12:22
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Micsoda középkori baromság. Egy iskolás gyereknél 2 km is maraton. Ha netán szülője későn ér haza, akkor szívjon a semmiért? Ha egy rossz jegyet akar titkolni, fusson köröket, fáradjon ki, hogy utána ideje és kedve se legyen bepótolni az elmaradt anyagot?

Max. ha egy hétig-hónapig nem íratja alá, bár 2014-ben nem ártana e-naplót vezetni, illetve fegyelmezetlenségnek beírás a következménye, nem fizikai büntetés.

2014. aug. 19. 00:50
 25/26 anonim ***** válasza:
88%
#7-es remélem büszke magára, hogy hagyja a jogait megsérteni (osztályzattal nem lehet fegyelmezni, bár lehet, hogy akkor még nem olt ilyen szabályozás) és csak lenyelte az igazságtalanságot, mert neki az is elég jó. Ilyen emberekből lesznek a birka felnőttek, akik nem állnak ki magukért, inkább elviselik a legkevésbé rosszabbat azok közül, amit elétálalnak.
2014. aug. 19. 00:55
 26/26 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Nem tartom magam birkának, azt hiszem sikerült két lábbal stabilan a földön álló felnőtté, szülővé válnom. Eddig elértem mindent az életben, amit szerettem volna (és ez nem albérletben élésig és segéllyel tengődésig terjed). Az alapkérdéstől eléggé elkanyarodtunk, de engem ez akkor arra tanított meg, hogy a nem aláíratott jegynek következménye van. Az a két kettes nem törte derékba az életemet, az én felelősségem lett volna, nem teljesítettem, következménnyel járt. Ennyi.
2014. aug. 21. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!