Kötelező a papírgyűjtésre vinni papírt? Ha nem, egyest kap a gyerek.
Figyelt kérdés
Ma értesültem, hogy a héten papírgyűjtés van és minden gyereknek minimum 5 kg-ot be kell vinnie. Ha nem visz semennyit egyest kap. Kötelezhetnek ilyenre tényleg?2014. ápr. 7. 16:16
11/20 A kérdező kommentje:
tavaly még "csak" minimum 2 kg-ot kell vinni..
Természetesen viszünk, amennyit tudunk, de nem értem, hogy minek kell ez a "minimum" és "1-es" dolog... :s
2014. ápr. 7. 17:24
12/20 anonim válasza:
Osztálytársam azért kapott egy egyest, mert becsengetett iskola után a sulitól 50 méterre lakó nénihez...
13/20 anonim válasza:
nem nem kötelező,és nem is kötelezhetnek rá .
14/20 anonim válasza:
Szorgalombol kap egyest. Gondolom eleguk volt a tanaroknak abbol, hogy meghirdetik a papirgyujtest, megszervezik a kontenert, a szallitast aztan visz az egesz iskola 10 kilot....
15/20 anonim válasza:
Nálunk is kötelező.
Már tavaly is azt mondta az ofő, hogy feketéket fog kapni az, aki nem hoz. Ezzel a jobb tanulókat megijesztette, így mi gyorsan összekapartunk valamennyit, viszont a maradék 10-12 emberke, aki nem hozott, egyáltalán nem kapott érte semmi büntetést. Ravasz volt a tanár, tudta, hogy mi hozunk, és ezzel be lehet ijeszteni...
Idén is ugyanezt mondta.Kíváncsi leszek, hányan kapnak feketét... Nektek pedig sok szerencsét!
16/20 anonim válasza:
Nálunk mondjuk jutalmazás volt, amelyik osztály a legtöbbet gyűjtötte az kapott 1-2 nap szünetet (azt hiszem kirándulásra fordítandót).
17/20 anonim válasza:
Ez azért van, mert minél több kg papírt lead az osztály, annál több pénzt kap az iskola. Máshogy nem akarják a gyerekeket motiválni. És mi van azokkal a gyerekekkel, akik szüleinek NINCS AUTÓJA? Akkor a város másik végéből cipeljen 5 kilót? Még az ötlete is felháborító. Hadd döntse el a szülő, hogy akkor most visz papírt a gyereke iskolájába, avagy kimarad a papírgyűjtő PR cirkuszból.
18/20 anonim válasza:
Azert az ot kilo nem egy egetrengeto suly, amit ne lehetne kibirni cipelni....
19/20 anonim válasza:
Utolsó, attól függ mekkora a gyerek, meg hogy milyen messze lakik a sulitól. A mi iskolánkban már egy 9 évestől is elvárták, hogy 5 kilót cipeljen. Hát nem egy nagy élmény szegény gyerekeknek. Előttem már írta valaki, ők cipelik a dögnehéz iskolatáskát, a tornazsákot, és még pluszba az öt kilót. Még rosszabb, ha messze lakik a gyerek, a város másik végéből elég cikis végigvonszolni az újságkötegeket.
20/20 anonim válasza:
Aha,nalunk is ezzel fenyegettek,de kapaszkodjatok,fejenkent 50!!!! Kg-ot kertek. Azt hittem eliras ezert visszakerdeztem h ez komoly?????? Hogy a fraszba gondoljak?50 kg nem lett persze. Betegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!