Ti is utáljátok amikor egy vendég gyerek el akarja vinni a gyereked játékát?
Nalunk a szomszed kislany csinalta ezt(1,5-2 eves koraban) Minden alkalommal 1-1 jatekkal setalt haza,csak eppen az anyukanak esze agaban sem volt ezeket visszahozni.A gyerek hisztizett ha probaltuk tole elvenni indulas elott a jatekot,igy ugy gondoltuk,hogy vigye csak,majd kesobb visszakapjuk.Elvitt tolunk Fisher Price gyerek laptopot,szamtalan pluss jatekot,kisautokat stb.Ezek kozul 1 kisautot kaptunk vissza mert eltorte es igy mar nem kellett.
Azota termeszetesen nem tartjuk veluk a kapcsolatot.
Kedves 5-ös! Miért nem kérted vissza a játékokat legközelebb amikor találkoztatok?
Velünk is fordult már elő ilyesmi, de szerencsére "normális" szülőkkel vagyunk körülvéve. Úgy soha nem engedte senki a gyerekének, hogy elvigyen tőlünk játékot, hogy a kisfiam esetleg szomorú lett volna tőle.
De az én fiam is kért már kölcsön játékot mástól. Természetesen itt is közösen beszéltük meg és másnap vissza is adtuk. Még soha nem volt bennem rossz érzés ilyen miatt.
5-os vagyok,rakerdeztem amikor naluk voltunk,hogy a jatek amivel a kislany jatszik eppen nem a mienk-e veletlenul.Termeszetesen tudtam,hogy a mienk.Erre anyuka eljatszotta,hogy o nem emlekszik.Alig vannak jatekai a gyereknek(pedig anyagilag nem okozna nekik gondot)igy nem lenne nehez szamontartani.
Ugy dontottem,hogy nem ernek annyit a jatekok,az egymashoz atjarast viszont megszuntettuk mielott az egesz lakast elhordtak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!