Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hülye a gyerekem?

Hülye a gyerekem?

Figyelt kérdés

Egyetlen gyerek, magányos anyuka. Boldog, termékeny kiskor. Oviban rossz csoportba került, lemaradt.

Az iskolát időre kezdte, ott eleinte szárnyakat kapott, ragyogóan olvasott és számolt, kiváló értékeléssel. Nyáron gyakorolt, a másodikat is erősen indította.

Aztán leromlottak a jegyei, másodikban kettes tanuló lett.

Harmadik-negyedikben szintén jó tanuló, erőfeszítés nélkül.

Ötödikben a első dolgozathullám kiválóan sikerült, a második egyes-kettesre. Most, ötödik osztály második félévben minden fontos tantárgyból gond van vele. Most hozta haza az egyes angoldolgozatot. 25 pont a 88-ból, iszonyú nagy egyes, és 24 pontot a saját hibájából vesztett el, olyan dolgokkal, amit már végképp tudnia kellett.

Hülye a gyerek? Reménytelen? Menjen professzionális takarítónak?

2014. márc. 17. 15:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
42%
És mi van, ha takarító lesz belőle? Az neked a férgese? Arra nincs szüksége a társadalomnak? Szégyelld magad!
2014. márc. 27. 12:50
 12/13 anonim ***** válasza:
25%

Nem tudom mit kell szekalni a kerdezot. Teljesen termeszetes, hogy nem akar belole takaritot. Egy altalanos iskolast muszaj terelgetni, es odafigyelni ra. Oke, hogy az o elete, de o baromira nem latja at, hogy neki miert kell sokat tanulnia. Jo tanulo voltam altalanos suliban, de volt hogy leultek velem tanulni a nehezebb dolgokat, es csak azert is belevertek a fejembe.

Utolag nagyon sokat koszonhetek a szuleimnek.

Otthon, ha megirattatnad vele ugyanazt a dogat ugyanolyan rosszra irja meg?

2014. márc. 27. 15:56
 13/13 anonim ***** válasza:
49%

":A fő gond az, hogy valamit begyakorlunk, otthon tudja, aztán dolgozatnál nem. Én ezt a műfajt nem ismerem, hogy valaki egyszer tud valamit, aztán nem. Tegnap megkérdezte, hány gramm egy kiló. Tavaly HIBÁTLAN év végi nagydolgozatot írt a mértékegységekből. Ma már azt se tudja, hány gramm egy kiló. "

Diszkalkulia. Ezt a nevelési tanácsadóba felmérik és ha úgy van, felmentik matekból.

Nekem is az van, érettségiznem sem kellett matekból. 19/l

2014. júl. 17. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!