Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Félek, hogy ellopják a gyereke...

Félek, hogy ellopják a gyerekem! Hülye vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval a játszótéren,meg utcán nem merem magam mellől elengedni 10 cm-re semm,mert félek hogy felkapják és elviszik.

Mondjuk nem túl jó környéken lakunk, de akkor is. Tiszta hülye vagyok?

1 éves egyébként,nemrég kedett járni,és nagyon szeretn sétálni, szaladgálni.

2010. márc. 4. 13:05
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
90%

te is nézted régen a Csellengőket? abban volt az a klip amiben ez megtörtént. ettől én gyerekként féltem...

szerintem ha szemmel tartod tuti senki nem fogja ellopni! ha nem hagyod felügyelet nélkül, nem lesz baj!

2010. márc. 4. 13:09
 2/35 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is vannak ilyen gondolataim :(

Mondjuk nálunk a játszótér el van kerítve, oda nem jönnek be, csak kisgyerekesek. Az utcán fogom a kezét, bár nem mindig engedi. Azért elengedem, csak a szemem nem veszem le róla.

Inkább akkor voltak erősebbek ezek a remek gondolataim, amikor a babakocsiban toltam és még nem volt bekötve, mert csak feküdt, az volt a mániám, hogy kikapják a kocsiból és elfutnak vele.

Én megértelek, de próbáljuk meg visszafogni magunkat ezekkel az aggodalmakkal.

2010. márc. 4. 13:16
 3/35 A kérdező kommentje:

na erre én is gondoltam hogy kikapják a kocsiból... meg amkor kenguruban vittem az utcán,akkor meg hogy meglöknek,vagy nekem jönnek...

tiszta rémálom! :D

2010. márc. 4. 13:19
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoktam félni ilyenektől,néha amikor látom hogy az anyuka az üzletben,baba meg a kocsiban kint...futkos a hátamon a hideg.
2010. márc. 4. 13:21
 5/35 anonim ***** válasza:
19%
Ki vinne el egy gyereket? Hát én tuti nem, mert egy gyerekkel felelősség van, aki akar, annak van, vagy lesz, aki nem akar, annak meg nem kell, tehát nem fogja elvinni. Én csak megsimítani szoktam, ha olyan édesebb, mondjuk nem is vagyok túl népszerű az anyukák körében. Most miért nem lehet csak megsimítani a fejét? Amúgy kell a csudának a gyereke.
2010. márc. 4. 13:28
 6/35 anonim ***** válasza:
96%

Hát az a baj kedves utolsó válaszoló,hogy sajnos vannak ilyen esetek...És én nem engedem azt sem,hogy idegenek simogassák a fiamat...

Én sem nézek el egy fél pillanatra sem,ő a mindenem,inkább legyünk túl óvatosak,minthogy baj legyen!Nem igaz?!

2010. márc. 4. 13:38
 7/35 anonim ***** válasza:
67%
Igazad van, de tisztázzunk valamit. Amíg nem tudod, mit akar az illető, nem kéne nekiesni. Elvégre én lány vagyok, 21 éves szóval még nem is az hogy fiú vagyok, és cukros bácsi. Eleve nem is adok édességet a gyereknek, mert én sem élek vele. Csak ha agyerek kimondottan rám mosolyog annyit jegyzek meg, hogy "De édes vagy, hogy hívnak?" Sokszor már ezért kapom az üvöltést, hogy mit képzelek, hogy mertem hozzászólni. Tudtommal ahhoz beszélek, akihez akarok. És igenis ha annyira kedves kicsi, egyszer még a kis fejét is megsimítom. Szeretem a gyerekeket, na. Nekem majd biztos hogy nem lehet. Elég baj ez nekem.
2010. márc. 4. 13:42
 8/35 anonim ***** válasza:
68%

Mi az hogy nem engedi hogy fogd a kezét?:O

Olyan nincs.

Te vagy az anyja!

Hogy lehet már egy egy éves gyereket csak így elengedni?

Én mindig megvetettem azokat az anyákat, akiket látok például Pesten az utcán sétálni a gyerekükkel, és hagyja hogy kóboroljon.

Főleg még ha úgy mennek át az úttesten. Még a tizenéveseknek is fogni kell a kezét, nem hogy az egy éveseknek -.-

2010. márc. 4. 14:53
 9/35 anonim ***** válasza:
78%

Ezt azért nem értem. Mi baja lesz attól a gyereknek ha megsimítja valaki a fejét. Ha feléd megy egy idős néni és meg szeretné simogatni a gyerekedet elküldöd a francba?

Kicsit sok krimit néztek. Amúgy a gyereknek sem tesz jót a túlaggódós az anyja.

Én sem engedem el egy percre sem a gyerekem kezét ha sétálunk, de nem azért mert félek, hogy ellopja valaki, hanem azért mert attól félek, hogy lerohan az útra is elütik.

2010. márc. 4. 15:01
 10/35 anonim ***** válasza:
59%

13:28-as.

Ne haragudj de nem hallottal pl a szerv-kereskedokrol?

Akiknek pont az egezseges babak kellenek akiknek a szervei meg nincsenek elhasznalodva.

Amikor en repulo-utra indultam a gyerekemmel akkor az orvosunk erre kulon figyelmeztetett h egy percig se engedjem el a gyereket mert foleg az ilyen helyen hemzsegnek az ilyenek.

Ne haragudjatok,remelem nem hoztam megjobban a szivbajt foleg a kerdezo anyukara,de amikor eloszor halottam akkor en is beleborzongtam es azota egy percre sem hagyom egyedul a babamat.

Ugy h nem alaptalan sajnos az aggodasunk,ilyen vilagban elunk ahol minden eshetoseggel szamolnunk kell.

2010. márc. 4. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!