Félek, hogy ellopják a gyerekem! Hülye vagyok?
Szóval a játszótéren,meg utcán nem merem magam mellől elengedni 10 cm-re semm,mert félek hogy felkapják és elviszik.
Mondjuk nem túl jó környéken lakunk, de akkor is. Tiszta hülye vagyok?
1 éves egyébként,nemrég kedett járni,és nagyon szeretn sétálni, szaladgálni.
te is nézted régen a Csellengőket? abban volt az a klip amiben ez megtörtént. ettől én gyerekként féltem...
szerintem ha szemmel tartod tuti senki nem fogja ellopni! ha nem hagyod felügyelet nélkül, nem lesz baj!
Nekem is vannak ilyen gondolataim :(
Mondjuk nálunk a játszótér el van kerítve, oda nem jönnek be, csak kisgyerekesek. Az utcán fogom a kezét, bár nem mindig engedi. Azért elengedem, csak a szemem nem veszem le róla.
Inkább akkor voltak erősebbek ezek a remek gondolataim, amikor a babakocsiban toltam és még nem volt bekötve, mert csak feküdt, az volt a mániám, hogy kikapják a kocsiból és elfutnak vele.
Én megértelek, de próbáljuk meg visszafogni magunkat ezekkel az aggodalmakkal.
na erre én is gondoltam hogy kikapják a kocsiból... meg amkor kenguruban vittem az utcán,akkor meg hogy meglöknek,vagy nekem jönnek...
tiszta rémálom! :D
Hát az a baj kedves utolsó válaszoló,hogy sajnos vannak ilyen esetek...És én nem engedem azt sem,hogy idegenek simogassák a fiamat...
Én sem nézek el egy fél pillanatra sem,ő a mindenem,inkább legyünk túl óvatosak,minthogy baj legyen!Nem igaz?!
Mi az hogy nem engedi hogy fogd a kezét?:O
Olyan nincs.
Te vagy az anyja!
Hogy lehet már egy egy éves gyereket csak így elengedni?
Én mindig megvetettem azokat az anyákat, akiket látok például Pesten az utcán sétálni a gyerekükkel, és hagyja hogy kóboroljon.
Főleg még ha úgy mennek át az úttesten. Még a tizenéveseknek is fogni kell a kezét, nem hogy az egy éveseknek -.-
Ezt azért nem értem. Mi baja lesz attól a gyereknek ha megsimítja valaki a fejét. Ha feléd megy egy idős néni és meg szeretné simogatni a gyerekedet elküldöd a francba?
Kicsit sok krimit néztek. Amúgy a gyereknek sem tesz jót a túlaggódós az anyja.
Én sem engedem el egy percre sem a gyerekem kezét ha sétálunk, de nem azért mert félek, hogy ellopja valaki, hanem azért mert attól félek, hogy lerohan az útra is elütik.
13:28-as.
Ne haragudj de nem hallottal pl a szerv-kereskedokrol?
Akiknek pont az egezseges babak kellenek akiknek a szervei meg nincsenek elhasznalodva.
Amikor en repulo-utra indultam a gyerekemmel akkor az orvosunk erre kulon figyelmeztetett h egy percig se engedjem el a gyereket mert foleg az ilyen helyen hemzsegnek az ilyenek.
Ne haragudjatok,remelem nem hoztam megjobban a szivbajt foleg a kerdezo anyukara,de amikor eloszor halottam akkor en is beleborzongtam es azota egy percre sem hagyom egyedul a babamat.
Ugy h nem alaptalan sajnos az aggodasunk,ilyen vilagban elunk ahol minden eshetoseggel szamolnunk kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!