Félek, hogy ellopják a gyerekem! Hülye vagyok?
Szóval a játszótéren,meg utcán nem merem magam mellől elengedni 10 cm-re semm,mert félek hogy felkapják és elviszik.
Mondjuk nem túl jó környéken lakunk, de akkor is. Tiszta hülye vagyok?
1 éves egyébként,nemrég kedett járni,és nagyon szeretn sétálni, szaladgálni.
Nem,Magyarorszagon az igaz.
De akar Magyarorszagon is megtortenhetett volna!
Kulonben meg amig nincs gyermeked addig nem is fogod sose igazan tudni hogy egy anya hogy erez a gyereke irant.
Tehat jo lenne nem kioktato hangnemben irogatnod.
Es idegennek en se hagynam szivesen hogy matassa meg simogassa a kisfiamat.Ha azt latod h az anyanak nem tetszik az nem a szemelyed ellen iranyul hanem amit tettel vagy tenni keszultel(ebben az esetben a gyermekenek a megsimogatasa).
Amugy koszonom a lepontozast.Mindig ez van ha ezen az oldalon oszinten leirom a velemenyemet.Mindegy,nem erdekel.A velemenyem nem fog valtozni attol hogy masnak nem tetszik.
Na még annyit hogy természetes hogy aggódsz a gyermekedért,ahogy én is és mindenki más de én ezt egy kicsit túlzásnak gondolom.
Utolsó voltam.
20:59-es:
Talan nem kene bunkozni!
Engem a pontozas nem erdekel.
Es kikerem magamnak a feltetelezest en nem hisztizem,tudod nem szokasom.Viszont te nagyon arra fele hajlasz.
Szerintem kioktatasbol nem kert se a kerdezo se egyik anyuka sem.Foleg nem egy olyantol aki meg nem tudja milyen anyanak lenni.
A lepontozast meg buta emberek talaltak ki es foleg buta emberek alkalmazzak mivel minden embernek mas a velemenye viszont ettol meg nem kell semmibe venni.
Magyarul az egesz nem erdekel inkabb mindig jot szorakozok az egeszen.
Az utolso valaszolonak irnam illetve annak akinek 1 eves a gyermeke:
Attol h en tenykent es foleg tapasztalatkent leirtam amikor a szerv kereskedokre hivtak fel a figyelmemet az nem azt jelenti h betegesen feltem a gyermekemet.
De az teny h azota sokkal jobban oda figyelek h a babakocsi mindig a latoszogembe legyen.
Ez szerintem egezseges es teljesen normalis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!