Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Félek, hogy ellopják a gyereke...

Félek, hogy ellopják a gyerekem! Hülye vagyok?

Figyelt kérdés

Szóval a játszótéren,meg utcán nem merem magam mellől elengedni 10 cm-re semm,mert félek hogy felkapják és elviszik.

Mondjuk nem túl jó környéken lakunk, de akkor is. Tiszta hülye vagyok?

1 éves egyébként,nemrég kedett járni,és nagyon szeretn sétálni, szaladgálni.

2010. márc. 4. 13:05
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

[link]

Ez a sztori 3 eve tortent,azota sem tudni semmit a kislanyrol...

Elozo voltam

2010. márc. 4. 17:29
 12/35 anonim ***** válasza:
25%
Utolsó: Ha jól látom, ez nem MO- n történt...
2010. márc. 4. 19:24
 13/35 anonim ***** válasza:

Nem,Magyarorszagon az igaz.

De akar Magyarorszagon is megtortenhetett volna!

2010. márc. 4. 19:58
 14/35 anonim ***** válasza:
62%

Kulonben meg amig nincs gyermeked addig nem is fogod sose igazan tudni hogy egy anya hogy erez a gyereke irant.

Tehat jo lenne nem kioktato hangnemben irogatnod.

Es idegennek en se hagynam szivesen hogy matassa meg simogassa a kisfiamat.Ha azt latod h az anyanak nem tetszik az nem a szemelyed ellen iranyul hanem amit tettel vagy tenni keszultel(ebben az esetben a gyermekenek a megsimogatasa).

Amugy koszonom a lepontozast.Mindig ez van ha ezen az oldalon oszinten leirom a velemenyemet.Mindegy,nem erdekel.A velemenyem nem fog valtozni attol hogy masnak nem tetszik.

2010. márc. 4. 20:03
 15/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem én pontoztalak le. Ezek szerint más se tartja jónek azt a hisztit.
2010. márc. 4. 20:59
 16/35 anonim ***** válasza:
0%
De hogy örülj, én most direkt felpontoztalak.
2010. márc. 4. 21:01
 17/35 anonim ***** válasza:
Az én fiam is 1 éves de nekem ilyesmi nem jutott még az eszembe,nem stresszelem magam ilyesmivel.Nem reagáljátok túl egy kicsit ezt a dolgot?Az én fiam sem engedi mindig hogy fogjam a kezét,volt egy válaszoló aki az ilyenen felháborodott.Nem értem miért.Talán erőszakkal vonszoljam magam mellett a kezét fogva amitől Ő végig ordítja az utcát,vagy ha nem hajlandó fogni a kezem ki se vigyem?Ha nem akarja fogni attól még tud szépen jönni mellettem és én igenis hagyom szaladgálni,persze nem az út test mellett és nem túl messzire engedem el és persze mindig igyekszem a nyomában lenni,de nem a sarkában.Talán azért is mert itt a környékünkön szívesen teszi meg az ember önszántából hogy figyel a másik gyerekére akkor is ha nem kérik meg rá.Úgy látszik csak nálunk normálisak az emberek.Ha olyan akarja megsimogatni a kis fejét akit nem ismerek,az valószínűleg előtte hozzám is szól pár kedves szót (milyen édes,hogy hívják,mennyi idős a gyerek stb...) látom rajta hogy mennyire normális akkor meg simíthatja a fejét,miért ne.De ha látom hogy esetleg beteg,köhög stb... akkor lehet ismerős,ismeretlen,kedves akkor sem engedem meg nehogy megfertőzze a gyereket de azért ez ritka mert itt az emberekben van annyi hogy ha a gyerek akar oda szaladni hozzájuk akkor már előre oda szólnak nekem hogy betegek és szerintük ne engedjem a közelükbe nehogy baj legyen belőle,vagyis nehogy elkapja a gyerek is.Szerintem ez a normális,ilyen emberek mellett nekem eszembe sem jut,hogy elrabolják,vagy ilyesmi.Ha ez miatt aggódsz folyton akkor feszült leszel a gyerek ezt megérzi rajtad és ezzel árthatsz neki ettől nem félsz?Pedig ennek van a legnagyobb valószínűsége nem a rablásnak.SZERINTEM!
2010. márc. 5. 21:47
 18/35 anonim ***** válasza:

Na még annyit hogy természetes hogy aggódsz a gyermekedért,ahogy én is és mindenki más de én ezt egy kicsit túlzásnak gondolom.

Utolsó voltam.

2010. márc. 5. 21:49
 19/35 anonim ***** válasza:

20:59-es:

Talan nem kene bunkozni!

Engem a pontozas nem erdekel.

Es kikerem magamnak a feltetelezest en nem hisztizem,tudod nem szokasom.Viszont te nagyon arra fele hajlasz.

Szerintem kioktatasbol nem kert se a kerdezo se egyik anyuka sem.Foleg nem egy olyantol aki meg nem tudja milyen anyanak lenni.

A lepontozast meg buta emberek talaltak ki es foleg buta emberek alkalmazzak mivel minden embernek mas a velemenye viszont ettol meg nem kell semmibe venni.

Magyarul az egesz nem erdekel inkabb mindig jot szorakozok az egeszen.

Az utolso valaszolonak irnam illetve annak akinek 1 eves a gyermeke:

Attol h en tenykent es foleg tapasztalatkent leirtam amikor a szerv kereskedokre hivtak fel a figyelmemet az nem azt jelenti h betegesen feltem a gyermekemet.

De az teny h azota sokkal jobban oda figyelek h a babakocsi mindig a latoszogembe legyen.

Ez szerintem egezseges es teljesen normalis.

2010. márc. 6. 04:00
 20/35 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekel a pontozás, miért említed meg? Amúgy nem kioktattalak titeket csak azt próbálom elmagyarázni hogy kissé paranoidok itt egyesek. Még hogy szervkereskedelem... horrorfilm kategória és UL amivel ti ijesztgetitek egymást. Rettegjetek ha nektek jó. Csak egy idegroncsot neveltek a gyerekből, Vége.
2010. márc. 7. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!