Félek, hogy ellopják a gyerekem! Hülye vagyok?
Szóval a játszótéren,meg utcán nem merem magam mellől elengedni 10 cm-re semm,mert félek hogy felkapják és elviszik.
Mondjuk nem túl jó környéken lakunk, de akkor is. Tiszta hülye vagyok?
1 éves egyébként,nemrég kedett járni,és nagyon szeretn sétálni, szaladgálni.
Azért ez már beteges. Nem lehet megsimogatni egy gyereket.
Ha odajön hozzánk valaki, megkérdezi, hogy a fiam mennyi idős, stb, és megakarja simogatni miért ne engedjem?
Ezt akkor is így gondoltam amikor nem volt gyerekem. Szóval nem lettem semmivel sem okosabb mert ANYA lettem. Ne tekintsétek már magatokat istennek.
Figyelj mar ide!
A szerv-kereskedelem nem horror film kaetgoria.A horror film az tenyleg vicc de a szerv-kereskedelem az nem az.
Szerintem mielott ilyen kijelenteseket teszel azelott gondolkozzal mar.
Az orvosunk Toronto(Kanada)legnagyobb korhzanak az egyik vezeto orvosa aki mar tul van elete delen kozel a 60-hoz.
Ne haragudj de egy ilyen kivalo orvosnak hiszek inkabb mint egy 21 eves lanynak akinek meg nem tul sok tapasztalata van az eletbe foleg ilyen teren.
Kulonben akarsz Magyarorszagi peldat is arra h a szerv-kereskedelem letezo dolog?Ugyanis tudok irni azt is.
Csak en tiszteletbe tartom az aggodosabb anyukak erzesit is.
Ha tudsz olvasni akkor olvashattad az elozo valaszomba h kulfoldon elek.Szoval nem hallottam meg semmifele tescos sztorit.
Na mindegy meg nagyon zoldecske vagy de majd megersz egyszer...:)
Es szerinted csak ez az egy pelda van?
Na,mindegy olyan butak vagytok h nem erdemes vitatkozni veletek.
Mindenkinek tovabbi szep napot es eredmenyes szoveg ertelmezest kivanok!!!
Én vagyok buta??? Basszus ne idegesíts fel.
Te milyen egy primitív nő vagy. Anyukám a saját válaszodat nem tudod értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!