Mit tegyek, hogy ne menjenek el fogadoorara?
Figyelt kérdés
Szakkozepiskola.2014. márc. 8. 20:42
1/5 anonim válasza:
Nem mondod el, hogy lesz fogadóóra, vagy megkéred őket, hogy ne menjenek. Miért nem szeretnéd egyébként?
2/5 anonim válasza:
ugyis megtudják előbb vagy utóbb h mit titkolsz... jobb ha elpbb derül ki....személyes tapasztalat :D
3/5 A kérdező kommentje:
Meggondolatlan voltam es elmondtam. Utal a tanar es biztos elhord mindennek. Egyszer nem volt cuccom es beirt, amit nem mondtam el.
2014. márc. 8. 21:00
4/5 anonim válasza:
Lassan ideje lenne megtanulnod, a tetteidnek következményei lehetnek. És nagyon ritkán fordul elő, hogy nem borul a bili.
5/5 anonim válasza:
Előbb-utóbb úgyis kiderülne, és rosszabbul járnál.
Mondjuk nekem mindig volt olyan szerencsém, hogy nem tudtak elmenni, de én amúgy is jó gyerek voltam (vagy legalábbis igyekeztem az lenni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!