Nálatok, vagy gyermeketek iskolájában van olyan hogy síszünet?
3-as vagyok
mi is budapestiek, második kerületi általános és gimnázium
nővérem zuglóban tanít, ott pl nincs
Nálunk sincs. Békés megye. De mi van azzal aki nem tud menni az osztályból? Annak szünet? Az nagyon rossz érzés lehet azoknak a gyerekeknek.
Vagy olyankor mehet mindenki? Vagy hogy van ez?
4-es vagyok.
Általában a félév után szokott lenni a síszünet a legtöbb suliban. Nagyon változó, hogy melyik iskola, hogy és mikor tartja. Van aki január közepén, de hallottam már olyat is, hogy március elején mentek sítáborba egyes ismerőseim. Általában 2-5 nap egy ilyen síszünet. A nagyobb iskolák, ahonnan sokan mennek sítáborba azok szoktak ilyet tartani.
12-es: Én idén, se tavaly nem mentem síelni, pedig régi sulimmal jártam. Én nem éreztem rosszul magam amiatt, hogy nem mentem, sőt egyik barátnőm se volt kifejezeten szomorú. Örültünk, hogy volt egy hosszúhétvégénk, amikor a félévi hajtás után végre vehettünk egy nagy levegőt. Egyébként egy osztályból általában 2-7 ember megy. Persze van ahonan többen, de ez nem olyan dolog, mint az osztálykirándulás (erdei iskola), hogy mindenki megy pár kivételel. Ezért nem hinném, hogy bárki is annyira ki lenne borulva + felsős, középiskolás gyerekekről van szó, akik szerintem már tudnak kezelni egy ilyen helyzetet.
Na jó nem akartam kioktatni senkit csak kicsit erősnek éreztem, amit 12-es írt.
16L budapesti gimnázium
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!