Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Nálatok, vagy gyermeketek...

Nálatok, vagy gyermeketek iskolájában van olyan hogy síszünet?

Figyelt kérdés
Mióta van ilyesmi? És idén mikor van/volt?
2014. febr. 5. 18:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

3-as vagyok

mi is budapestiek, második kerületi általános és gimnázium

nővérem zuglóban tanít, ott pl nincs

2014. febr. 7. 12:52
 12/19 anonim ***** válasza:

Nálunk sincs. Békés megye. De mi van azzal aki nem tud menni az osztályból? Annak szünet? Az nagyon rossz érzés lehet azoknak a gyerekeknek.

Vagy olyankor mehet mindenki? Vagy hogy van ez?

2014. febr. 8. 18:14
 13/19 anonim válasza:
én pesten lakok, igen van olyan hogy sí szünet ugy február végére szokot esni de két nap. hogyha pedig nincs síszünet akkor azokban az iskolákban kető nappal hogószabb az téli vagy a nyári szünet
2014. febr. 9. 20:49
 14/19 anonim ***** válasza:
28 vagyok.Mióta suliba járok mindig volt síszünet,pár napos téli szünet. Nem köetelező menni sielni,suli szervezett tábort.De aki akart otthon is maradhatott.
2014. febr. 11. 12:33
 15/19 A kérdező kommentje:
Én 31 vagyok, tehát majdnem egyidősek vagyunk. De ilyenről hogy síszünet én csak mostanában hallottam. Nálunk sosem volt. téli szünet az igen, de az a karácsonyi és szilveszteri időszakban, és január elejéig tartott. Ez amiről meg most beszélünk most van februárban, direkt azért, hogy síelni tudjon menni aki akar.
2014. febr. 11. 16:03
 16/19 anonim ***** válasza:

4-es vagyok.

Általában a félév után szokott lenni a síszünet a legtöbb suliban. Nagyon változó, hogy melyik iskola, hogy és mikor tartja. Van aki január közepén, de hallottam már olyat is, hogy március elején mentek sítáborba egyes ismerőseim. Általában 2-5 nap egy ilyen síszünet. A nagyobb iskolák, ahonnan sokan mennek sítáborba azok szoktak ilyet tartani.

12-es: Én idén, se tavaly nem mentem síelni, pedig régi sulimmal jártam. Én nem éreztem rosszul magam amiatt, hogy nem mentem, sőt egyik barátnőm se volt kifejezeten szomorú. Örültünk, hogy volt egy hosszúhétvégénk, amikor a félévi hajtás után végre vehettünk egy nagy levegőt. Egyébként egy osztályból általában 2-7 ember megy. Persze van ahonan többen, de ez nem olyan dolog, mint az osztálykirándulás (erdei iskola), hogy mindenki megy pár kivételel. Ezért nem hinném, hogy bárki is annyira ki lenne borulva + felsős, középiskolás gyerekekről van szó, akik szerintem már tudnak kezelni egy ilyen helyzetet.

Na jó nem akartam kioktatni senkit csak kicsit erősnek éreztem, amit 12-es írt.

16L budapesti gimnázium

2014. febr. 11. 17:00
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Én nem értettem hogy a 12-es mit írt, mert én azt gondolom hogy ilyenkor nem közös program van, mármint sulis, hanem van egy olyan szünet mint bármikor máskor és mindenki azt csinál amit akar. Ezt azért gondoltam, mert a párom tesójának a fia is csak simán elvolt otthon, nem ment sehova, és a szomszédban lakó gyerekek is szüleikkel mentek el nem az iskolával.
2014. febr. 11. 17:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Ilyen már az én időmben is volt, pedig én 91-ben kezdtem az iskolát. Általános és középsuliban is volt, általában egy hét. Olyankor szervezték a sítábort.
2014. febr. 15. 18:58
 19/19 anonim válasza:
Hogy a francba ne lenne Magyarországon, mi szegedi sulinkban 1 hetet adnak minden évben.
2014. febr. 23. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!