3 év körüli gyermeketek szokott még felsírni éjszaka?
Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 07:11
1/4 anonim válasza:
Még akár 10 évesen is van ilyen.
2/4 anonim válasza:
3,5 éves a kisfiam és igen.
Azt veszem észre, hogy ez inkább olyasmi, mintha rémálom lenne, ő maga sincsen teljesen ébren és egy kis simogatásra, betakargatásra, halkabb beszélgetésre megnyugszik és visszaalszik.
Szerintem ez természetes életkori dolog.
3/4 A kérdező kommentje:
Az enyém nem nyugszik meg, csak sokára és elég agresszív, ha próbálom szeretgetni ilyenkor. Ez is természetes, vagy valami kötődési zavar?
2014. febr. 4. 12:22
4/4 anonim válasza:
Enyém 3 éves, és fel szokott sírni. Velem is elutasító volt, ha fel akartam venni vagy puszit adni. Rájöttem,hogy ilyenkor ő nem akar jobban felébredni, ezért egy kis megnyugtatás: simi, újra betakarás, alvóállat odaadása az, ami segít. Nem kötődési zavar, ha ilyenkor nem igényel további babusgatást: felriadt, a megjelenésed megnyugtatja, majd tovább akar aludni, ez minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!