Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy év körüli gyermeketek...

Egy év körüli gyermeketek hogy alszik éjszaka mostanság?

Figyelt kérdés
Átaludja már az éjszakát?Tettetek is érte vagy magától nem ébredt már éjjel?
2013. nov. 4. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:
5 hónapos kora óta átalussza az éjszakát, kivéve ha jön a foga, olyankor megébred, de könnyen vissza alszik. Nem tettem érte semmit, magától alakította így. 14 hónapos.
2013. nov. 4. 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:

7 hetes korától átalussza,semmit nem tettem érte.Ha beteg,akkor sokszor ébred,meg néha sirdogál a fogai vagy ki tudja mi miatt,de alszik is vissza magától.

Este fél8tól reggel fél8ig alszik,napközben 11:30-12től 14-15ig.

13hós ma

2013. nov. 4. 12:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Az sem mindegy tápszeres vagy anyatejes :)

A fiam 16 hónapos és ébred éjjel van, hogy többször is, 8 hónap alatt 12 foga bújt ki, 6 hónapos koráig 1x ébredt éjjel azóta folyamatosan fogzás ......

Egyenlőre nem teszek semmit, örülök, hogy mellette vagyok és megnyugtatom, ha baj van.

2013. nov. 4. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:
6 hetes korától átaludta 3 hónapos koráig. Akkor felébredt enni 5-6 körül, majd visszaaludt. Pár hete megint átaludja, este 8 tól reggel 8-ig. Járunk babamasszázsra, lehet ez is segít, mert még a fogai jönnek.
2013. nov. 4. 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:

11 hónapos sose aludta még át az éjszakát. Itt kommentáltam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Várom, hogy kinője, rossz alvó. Ne aggódj, ha másnak átalussza neked nem! Minden baba más.

2013. nov. 4. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!