Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél év körüli gyermeketek...

Másfél év körüli gyermeketek éjszaka miben alszik?

Figyelt kérdés
És hány fok van a szobájában?
2013. jan. 12. 09:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20fokra van beállítva a termosztát, hosszú ujjú body és egy harisnya az éjszakai viselet nálunk. Ha adok rá még valamit, akkor nagyon leizzad és sűrűn felsír. Nem fázik meg, de ez a 20fok számára az ideális, tehát jót is alszik a 15hós lányom.
2013. jan. 12. 09:59
 2/16 anonim ***** válasza:
hosszú ujjú body és ujjatlan rugi. zokni
2013. jan. 12. 09:59
 3/16 A kérdező kommentje:
És hálózsákot adtok rá, vagy takarót?
2013. jan. 12. 10:03
 4/16 anonim ***** válasza:
1.vagyok. Nem, nem viseli el magán, pedig van itthon 2db is, és bíztam benne, hogy jó lesz neki, de nem így történt..
2013. jan. 12. 10:07
 5/16 anonim ***** válasza:
lemaradt: persze, takarója van.
2013. jan. 12. 10:07
 6/16 A kérdező kommentje:
Miután elalszik, utána tudjuk beletenni a hálózsákba. Brendonos paplanos hálózsákunk van, abban bíztam, ez hátha nem tekeredik meg rajta. De sajnos igen. És takaró meg azért nem jó, mert folyton lerugdossa magáról. 23 fok van nála. Egy vékony kétrészes pizsiben alszik, alatta rövid ujjú body. Van valami ötletetek, mit találjak ki, mert többször felsír éjszaka.
2013. jan. 12. 10:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Nállunk meleg van, 23-24 fok legalább. Rugiban alszik alatta semmi. A takarót lerúgja általában.
2013. jan. 12. 11:00
 8/16 anonim ***** válasza:
Nálunk 21 fok van, 19 hós a kislányom. Hosszú ujjú body és kétrészes pizsoma van rajta, betakarom, de mindig lerúgja :)
2013. jan. 12. 11:24
 9/16 anonim ***** válasza:

21-22 °C körüli a hőmérséklet. Hosszú ujjú body, egyberészes pizsama és hálózsák, kicsit vastagabb fajta. Alszik, mint a bunda. :-)

Takarót csak a déli alváskor terítek rá, éjszaka csak hálózsák, mert abból tuti nem takarózik ki. Így éjszaka én is alszom nyugodtan, át sem kell menni hozzá.

2013. jan. 12. 12:39
 10/16 anonim ***** válasza:

Harisnyában altatni egy babát?

Nem lehet, hogy kényelmetlen neki? Nekem 3 gyerekem van, egyik sem szereti, azt mondják, hogy rossz, hogy rájuk tapad.

A 14 hónapos babaám, hosszú ujjas bady-ban és pizsirugiban alszik+takaró amit lerúg magáról.Nálunk 23-24 fok van kb.

2013. jan. 12. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!