Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél év körüli gyermeketek...

Másfél év körüli gyermeketek éjszaka miben alszik?

Figyelt kérdés
És hány fok van a szobájában?
2013. jan. 12. 09:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A lányom ujjatlan bodyban és hosszú ujjú és szárú pizsamában alszik. 20 fok körül van a szobában. Este betakarom, de lerúgja, és általában fél 6 körül nyüszög, hogy fázik. Addig takaró nélkül alszik.

De most át fogom állítani a fűtést, hogy 5-kor kapcsoljon be, hátha akkor nem fázik majd.

2013. jan. 12. 14:30
 12/16 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Se takaró, se hálózsák

2013. jan. 12. 15:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Hosszú ujjú bodyban és ujjatlan vékony hálózsákban alszik, vastagabb pléddel takarom be, mert az rátapad, nem tud alá bebújni, és nehezebben rúgja le. 20 fok van éjjel.
2013. jan. 12. 15:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Az én lányom szereti a harisnyát magán, a zoknit viszont nem. 1. voltam.
2013. jan. 12. 17:32
 15/16 anonim ***** válasza:
20 fokra van a termosztát állítva éjszaka!pizsiben alszik a 20 hónapos fiam,vagy van még két rugi ami jó rá így éjszaka ráadom aludni:)+ takaró amit kb 20 perc múlva lerúg....
2013. jan. 12. 18:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Kb. 22 fok van a szobában: rövid ujju body + pizsi (vagy egyberészes vagy kétrészes, ha kétrészes akkor még zokni). Hálózsákot egy ideje nem tűri, a takarót meg sose szerette. Ha több réteg lenne rajta akkor megizzad. Amíg volt hálózsákja (vékony pamut anyag), addig csak pizsi volt rajta.
2013. jan. 12. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!