Másfél év körüli gyermeketek éjszaka miben alszik?
Figyelt kérdés
És hány fok van a szobájában?2013. jan. 12. 09:36
11/16 anonim válasza:
A lányom ujjatlan bodyban és hosszú ujjú és szárú pizsamában alszik. 20 fok körül van a szobában. Este betakarom, de lerúgja, és általában fél 6 körül nyüszög, hogy fázik. Addig takaró nélkül alszik.
De most át fogom állítani a fűtést, hogy 5-kor kapcsoljon be, hátha akkor nem fázik majd.
12/16 anonim válasza:
2. vagyok
Se takaró, se hálózsák
13/16 anonim válasza:
Hosszú ujjú bodyban és ujjatlan vékony hálózsákban alszik, vastagabb pléddel takarom be, mert az rátapad, nem tud alá bebújni, és nehezebben rúgja le. 20 fok van éjjel.
14/16 anonim válasza:
Az én lányom szereti a harisnyát magán, a zoknit viszont nem. 1. voltam.
15/16 anonim válasza:
20 fokra van a termosztát állítva éjszaka!pizsiben alszik a 20 hónapos fiam,vagy van még két rugi ami jó rá így éjszaka ráadom aludni:)+ takaró amit kb 20 perc múlva lerúg....
16/16 anonim válasza:
Kb. 22 fok van a szobában: rövid ujju body + pizsi (vagy egyberészes vagy kétrészes, ha kétrészes akkor még zokni). Hálózsákot egy ideje nem tűri, a takarót meg sose szerette. Ha több réteg lenne rajta akkor megizzad. Amíg volt hálózsákja (vékony pamut anyag), addig csak pizsi volt rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!