Szülők, mi a véleményetek a karácsonyi névhúzogatós ajándékozós mizériáról?
Szerintem szép szokás. Azt elég furcsának találom, hogy osztályon belül annyira nem ismersz meg mást, hogy ne tudj venni valamit. Én valahogy mindig kilógtam a sorból, úgyhogy általában engem is megkeresett aki húzott, és én is megkerestem akit ajándékoznom kellett. Még jó is volt, hogy legalább van miről beszélgetni.
A karácsonyi buli szerintem is jó ötlet.
Ha a gyerek annyira nem találékony, hogy nem tud a többiekkel kommunikálni vagy legalább nevet cserélni, tényleg lehet belőle sértődés. Úgy veszem észre, emberi kapcsolatokat ápolni nem túl divatos mostanság.
Nyugodtan szidjad az osztályfőnököt és a többi tanárt is a gyerek előtt. Az jót tesz neki.

23. vagyok, még annyi kiegészítés hogy főleg ha nagyon csoportookra szakad az osztály, a barátok egymásnak úgyis vesznek/csinálnak tehát egy nem túl összetartó osztályban tényleg csak a szülő pénzét költi az ofő ezzel.
Ja és valaki írta hogy az alsós gyerekek kézi készítésű ajándékával nincs dolga a szülőnek...Jó tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!