Szülők, mi a véleményetek a karácsonyi névhúzogatós ajándékozós mizériáról?
Én is baromságnak tartom,nálunk is volt annak idején de soha senkinek nem tetszett valójában amit kapott de ki nem mondta mert nem akarta megbántani azt akitől kapta.
Ha valaki akar venni valamelyik osztálytársának vegyen,de muszájból ajándékozni szánalmas!
Én most vagyok kilencedikes,és nálunk az osztályfőnök nagyon lehúzta a karácsonyi ajándékozást,merthogy mi még nem ismerjük egymást,és így felesleges olyan dolgot venni,aminek nem tudjuk,hogy örülne-e a másik.Plusz mesélte,hogy egy régi osztályába irtó rosszul sült el az egész,mert valaki vett valakinek valami poénos ajándékot,amin a csaj nagyon megbántódott,és nem kicsit volt kínos szituáció.Általánosban meg nem volt meglepetés,mert kb. mindenki el mondta mindenkinek.És én is tapasztaltam,hogy amíg én gondosan kiválogatom az ajándékot az illetőnek,ő ad nekem egy rajzot,amin egy pálcikaember van.
Ennek ellenére szerintem van hangulata ennek a húzásnak,nem lennék ellene,ha jövőre lenne nálunk is.
Én sem szerettem ezt az ajándékozást. Egyrészt volt, hogy egy olyan embert húztam, akivel nagyon nem volt jó kapcsolatom, egy szemét álnok kígyó volt, de hát valamit muszáj volt venni neki.
A másik, hogy míg egyesek próbáltak normális csomagot összeállítani, addig volt aki nagy ívben tett az egészre, és hozott egy koszos!, használt kis játékot meg egy tábla csokit.
Sőt olyan is volt, hogy valaki elfelejtette a dolgot és nem vett semmit vagy egyszerűen hetekig hiányzott betegség miatt és 1-2 ember így mindig ajándék nélkül maradt.
Úgyhogy nem tartom jó ötletnek. Inkább annak látnám értelmét, hogy mindenki vigyen valamilyen üdítőt, házilag készített süteményt vagy vegyenek egy picike (mű)fenyőt és ünnepeljenek az osztályban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!