Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Nagyon gáz lenne?

Nagyon gáz lenne?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok a tanárom 36 éves férfi... szünetekeben flörtöl velem és mindig jó jegyet ad,és jóképű férfi. Nekem is tetszik. Nagyon gáz lenne ha elkezdenénk járni? Az feltűnő lenne?
2013. szept. 10. 17:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a férfinak börtönben a helye, neked meg pszichológusnál a súlyos apakomplexusod miatt.

Ha pedig kamu a kérdés, akkor csak sajnálni tudlak, mert ilyen beteg dolgok izgatnak.

2013. szept. 10. 17:43
 12/20 A kérdező kommentje:
nem tudom mit tegyek... de olyan hulye nem vagyok hogy kamu legyen
2013. szept. 10. 17:56
 13/20 A kérdező kommentje:
meg kellene mondanom a szüleimnek vagy az igazgatónak ezt az egész dolgot?
2013. szept. 10. 18:01
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon beteg dolog, ha egy felnőtt férfi, aki az édesapád lehetne, fogdos és csábítgat, különösen akkor ha visszaél a helyzetével, mint tanár. Igen, szólj a szüleidnek, ők meg megteszik a szükséges lépéseket, remélhetőleg.
2013. szept. 10. 18:30
 15/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat majd szólok a szüleimnek és remélem majd tudnak valamit csinálni vele.
2013. szept. 10. 18:33
 16/20 anonim ***** válasza:
76%

Szia! Hasonló korú vagyok, mint a tanárod, így sok ilyen korú pasit ismerek a társaságunkból. Azt kell hogy mondjam, hogy már 10 évvel ezelőtt (tehát mikor 26 évesek voltak) is furcsa volt, mikor egyiküknek egy 18 éves barátnője volt, és nem is volt hosszú életű az ügy. Nem azért, mert ezek a pasik annyira „komolyak”, hanem egyszerűen azért, mert egy kamaszlány teljesen más élethelyzetben van, mint egy felnőtt férfi, és legyen bármilyen okos, egyszerűen más dolgok foglalkoztatják őket. Egyszerűen nem tudnak egyenrangú partnerek lenni, márpedig egészséges lelkületű ember nem alattvalót keres, hanem partnert maga mellé.

Szóval a helyzet az, hogy meglehetősen beteg dolognak tűnik, ha egy ilyen korú férfi egy 14 éves lánnyal kezd. Persze, remek friss husi, és biztos tuti, ha felnéznek az emberre, azonban ez súlyos lelki nyomorra utal a férfi részéről.

Ha pedig a fenekedet simogatja, miközben korrepetálást ajánl, akkor nem is kérdés, hogy mit akar tőled. Amennyiben igaz a történet, mondd el a szüleidnek mindenképpen, mert gondolom, hogy jól esik az érdeklődése, és azt gondolod, hogy egy felnőtt férfi „nőnek tekint”, de valójában cuki kis játékszere lehetnél így egy sérült lelkű pasasnak.

2013. szept. 11. 08:01
 17/20 A kérdező kommentje:
ma iskolában mikor félrehívott a tanáriba megint utálasokat tett arra hogy menjek fel hozzá meg minden és a tanácsodat megfogadva idézem: - nem szeretnék tőled többet mint egy tanár-diák (barát) viszonyt és már megbántam mikor hagytam h hozzám ér és elszaladtam...valószínű h el mondom a szüleimenk
2013. szept. 11. 14:56
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
jól teszed
2013. szept. 11. 18:37
 19/20 klopusz ***** válasza:

Ez egy pedofil! Börtönben a helye, nem egy iskolában!

Amúgy miért is kell 14 évesen jármi valakivel, pláne lefeküdni?

2013. szept. 13. 12:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Hu, remelem elmondtad a szuleidnek. Ez a szitu tenyleg nagyon gaz.

En is "szerelembe" estem nehany tanarommal, meg kozepiskolaban, vagyis kicsit idosebb voltam mint te, es neha meg abrandoztam is arrol, hogy mi lenne ha, de tudat alatt, szivem melyen valahol tudtam, hogy ez nagyon beteges. Foleg, hogy meg kiskoru vagy. Plusz azert mert o mar "idos" hozzad kepest.

Az, hogy zsarol a jo jegyekkel, az meg iszonyatosan visszataszito, es a tobbiek leirtak a lenyeget; mindenkepp beszelj a szuleiddel es jo lenne, ha a szuleid az igazgatoval is beszelnenek, mert lehet hogy ha te szolsz az igazgatonak az nem lesz olyan mintha, az anyukad vagy apukad menne be.

Meg valami, necsak miattad, hanem masok miatt is. Gondolj arra, hogy mi lenne ha te nem szolsz es a tanar (esetleg tudtod nelkul) mas lanyokkal is szorakozik, akiket aztan szobara visz, a kis szerencsetlenek meg nem tudjak mit csinalnak es .... jaj, ebbol csak baj lenne.

Mindenkepp szolj! Neked mar megvolt hozza a batorsagod, hogy ide kiird ezt, innen mar csak egy lepes, hogy szolj a szuleidnek! Mi szurkolunk Neked nagyon!

34/N

2013. szept. 18. 22:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!