Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Nagyon gáz lenne?

Nagyon gáz lenne?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok a tanárom 36 éves férfi... szünetekeben flörtöl velem és mindig jó jegyet ad,és jóképű férfi. Nekem is tetszik. Nagyon gáz lenne ha elkezdenénk járni? Az feltűnő lenne?
2013. szept. 10. 17:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
58%
hát, talán az lenne... de a te döntésed
2013. szept. 10. 17:09
 2/20 A kérdező kommentje:
hát nem tudom... az egyik szünetben amikor megbeszéltük a dolgozatom akkor ketten voltunk a teremben mert utolsó óra volt és átkarolt, és amíg beszélt egyre közelebb húzott magához és a fenekemet simogatta. Mindig attól félek hogy egyszer lebukunk.
2013. szept. 10. 17:12
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ettől féljen inkább ő. Te meg a terhességtől, mert a célja úgyis csak az, hogy megkapjon.
2013. szept. 10. 17:15
 4/20 A kérdező kommentje:
én nem úgy ismerem őt mint akinek rossz szándéka lenne.
2013. szept. 10. 17:16
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
amúgy nem hiszem hogy feltűnő lenne, ha nem az iskolában csinálnátok. ott úgy tesztek mintha tényleg a tanárod lenne és senki nem tudja meg. viszont szerinted egy 36 éves pasi mit akarhat egy 14 éves lánytól? valószínűleg csak szexet, és ha megkapja, továbbáll. de lehet hogy mégsem...
2013. szept. 10. 17:16
 6/20 A kérdező kommentje:
és szerinted nagyon gáz lenne ha odadnám magam neki?
2013. szept. 10. 17:18
 7/20 anonim ***** válasza:
hát igazából ezt csak te tudhatod, hogy neked mi a jó. végülis mindenki csinál néha "gáz" dolgokat.
2013. szept. 10. 17:20
 8/20 A kérdező kommentje:
ma pl az történt a suliban hogy szintén utolsó óra után voltunk és bezárta a terem ajtót és megkérdeztem tőle hogy mit csinál akkor azt mondta azért zárta be hogy ne zavarjanak. Megkérdezte hogy nekem tetszik-e? jó jegyet ajánlott azért hogy ha minden szombaton elmegyek a lakására "korrepetációra".
2013. szept. 10. 17:25
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nem tanár! Az ilyentől mentsen meg az ég! Uram Atyám! Mik vannak... Nehogy foglalkozz vele! Ne félj nemet mondani! Még akkor sem, ha tetszik neked!
2013. szept. 10. 17:37
 10/20 A kérdező kommentje:
Pedig annyira megkedveltem, de nem szeretnék lefeküdni vele, csak az a baj hogy félek ez veszélyezteti a jegyemet.
2013. szept. 10. 17:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!