Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Milyen módszerrel lehetne 6...

Milyen módszerrel lehetne 6 éves gyerkőcöt otthon megtanítani olvasni?

Figyelt kérdés

2013. aug. 27. 17:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen,ettől is tartok,végül is ez külön tudomány.Csak a mi sulinkban hiába pedagógus tanít írni,olvasni,olyan tempót diktálnak,hogy nem tud rendesen rögzülni és már rég kreatív szövegértést nyomnak matekból,magyarból pedig az alapok nincsenek meg hozzá.És ez nem a képességek miatt van így,mert a nyelv tagozatos jó képességű gyerekemnek éppen olyan nehezen ment,mint a másik átlagos csemetémnek.
2013. aug. 27. 20:19
 12/13 anonim ***** válasza:
És jövőre nem lesznek sokan az iskolában? Én sem értem miért nem ment iskolába, ha ennyire érdeklődő, nyilván érett volt hozzá. Amúgy szerintem csak válaszolj, ha kérdez, majd megtanulja az iskolában a többit.
2013. aug. 27. 20:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Jövőre megépül a másik ovi és így nem lesznek kénytelenek kinyomni sokszor még éretlen gyerekeket.Amikor dönteni kellett arról,hogy suliba menjen,még nagyon nem akart és nem is volt rá alkalmas.Most már elég érett hozzá,de az idei tanévről már lecsúszott,ami nem baj,mert nagyon sok változtatást iktattak be idén.
2013. aug. 27. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!