Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Hogyan kerülhetem el az...

Hogyan kerülhetem el az osztályfőnökit?

Figyelt kérdés
Az ofő csütörtökön beszedi a tájékoztatókat. Hogyha 3-nál több nincs beírva osztályfőnökit kapunk. Nekem sajnos a rajz és ének jegyeim közül sok nincs beírva.Eddig 4-es volt a magatartásom és nem szeretném kettesre lerontani meg hát szüleim reakciójától is félek. Vagyis anyum megértené de apum nagyon mérges lenne rám.

2013. ápr. 29. 14:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
??? Mi a probléma?Írd be a jegyeket vagy írasd be a tanároddal.
2013. ápr. 29. 14:31
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom a jegyeimet a tanáraim meg nem írnák be.
2013. ápr. 29. 14:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor holnap menj oda az osztályfőnöködhöz és kérd meg,hogy írja be neked ő maga.Biztosan befogja,de ha mégsem akkor legalább te szóltál,kérted így nem adhat osztályfőnökit.
2013. ápr. 29. 14:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia volt ilyen bogaras tanárom nekem is anno:)

Én ugy oldottam meg hogy elhagytam az ellenörzömet cserét kértem amiben alapbol benne voltak a jegyek.

2013. ápr. 29. 14:53
 5/14 Golan Trevize ***** válasza:
100%
Még ma jelentsd be, hogy elvesztetted a tájékoztatódat, és újat kérsz.
2013. ápr. 29. 15:02
 6/14 A kérdező kommentje:
Sajnos ezek sem játszanak mert az ofőm nem fogja megengedni hogy ő írja be ráadásul ő azért is osztályfőnökit ad ha elveszik az ellenőrző.A végeredmény ugyanaz.
2013. ápr. 29. 15:11
 7/14 A kérdező kommentje:
Majd megpróbálom összeszedni milyen jegyeket kaptam hátha 2 vagy 3 marad csak ki.Azért köszi a válaszokat.
2013. ápr. 29. 19:34
 8/14 anonim válasza:
62%
károlyi 9.c-s vagy? :D mert itt is ez megy. tök szar
2013. ápr. 29. 21:51
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem 7.-es vagyok debrecenben. Nagyon utálom ezt az egészet.
2013. ápr. 30. 07:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyukád megértő egyébként,és segít neked akkor csütörtökön bemegy veled a suliba és együtt oda álltok az ofő elé és megkéritek írja be a jegyeidet rendesen.Mi az,hogy nem teszi meg?Akkor bementek az igazgatóhoz,mert nem lenne jogos a beírás.Ennyi.Ne hagyd magad.És ezentúl te is figyelj oda,hogy ha kapsz valami jegyer egyből be legyen írva.
2013. ápr. 30. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!